e,ti si iz ujvideka.najjeftiniji ti je dis tamo u big centru i onaj najveci univer d1.valjda se tako zove.jedna brankica insajder informacija.bas bas fuka je ustvari grand fuka.informacija prva ruka,ovo-ono...
jebi ga sada.posle se uvlacis kolegam koje imaju gajbe.barem u mom slucaju.bilo lepo vreme.moglo se do maltene pola novembra.pa dosta majku mu,mora nekada i ladno da bude ;D
kenjam ja,picu ja i u januaru napolju.barem jedno,pa posle kafana.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dobro,za svaki slucaj,treba proveriti,ipak je ovo internet ;)
u univeru jeftinija kila parizera nego kila masti.
Ja sam kupovao u Interexu... neka trgovinska marka Top Budget... i ladno sam sekući naišao i na deo kosti... lol
al imaju habanero papričice i premium tunjevinu u maslinovom ulju... :D
Ja od silnog ulja iz tunjevine dobijem gorušicu... zato biram onu u salamuri...
e,ti si iz ujvideka.najjeftiniji ti je dis tamo u big centru i onaj najveci univer d1.valjda se tako zove.jedna brankica insajder informacija.bas bas fuka je ustvari grand fuka.informacija prva ruka,ovo-ono...
Комшије изнад се јебу ки нездрави. Одврнуо сам музику до даске да не чујем кревет и дахћање.
razočar'o si me sad
i ti si iz ujvideka, a kupuješ u marketima, pored pedes' prejeftinih, savršenih, prepunih svega pijaca :)
kada budu valjali 6 limenki piva za 350 dindzi na pijacama,icu svaki dan.i za praznike...:P
u "drink store" flaša od po litre 51 dinar ;p
u radnji pored 2 stapica,zajecarac 48.nije to caka.nisi mobilan.nemam flase uvek kod sebe.;)
kod dolores je znao biti po 37, kacam živjela tamo:)
ima u univeru master za te pare.al kapiram da to treba preskociti.najbolje za otpasti je studenjak.mos kupis pivo non-stop,mos sedenes,bole te tuki...
jes, od aprila do septembra
poslije si najeb'o :D
jebi ga sada.posle se uvlacis kolegam koje imaju gajbe.barem u mom slucaju.bilo lepo vreme.moglo se do maltene pola novembra.pa dosta majku mu,mora nekada i ladno da bude ;D
kenjam ja,picu ja i u januaru napolju.barem jedno,pa posle kafana.
a dobro, student sam, imam đe da pijem, to je najmanji problem
al realno, od oktobra/novembra, kafane su majka :D
aramegedon,rusini,frida(ona sto nije gej)prosek zajecarca 90-110.kafane normalne,ne one sa cucavcima.
ta frida je zatvorena prije po godine, da si živ i zdrav.
"kod ljubice i marka" <3
ozbiljno?tu sam zimovao prosle godine.neko mi rece da je bio letos.
pa tipa posljednji put sam bila u junu, vrnuh se u avgustu u ns, već je bila zatvorena, a šteta stvarno.
jes vala.sada moja neka logika.mozda zatvorise za vreme leta.ono,nema im ciljne grupe ljudi.il su otisli kucama il piju napolju.