Moram nekom da se izjadam :((

1. - Nato, šta bi za ručak danas?
    - Hladan krompir.

2. -Ko nam je danas na ručku?
    -Hladan krompir
    :)

3. hladan.krompir
    У Новом Саду од октобра.

Šalji mi žiro račun na pvt.

4. Ove čičoke liče na nešto hendikepirano božemeoprosti

5. Hladni krompiru saosecam...ukanalio sam se finansijki, pa sad kad pokusavam da se izvucem a kockica-kuglica nece da padne kako treba, potapiram se ko kurac! Cepam hleb od pre sedam dana i jaja na sto nacina. A dug me kljuca u teme ko da imam drekavca na glavi! Majku mu u picku jebem! Picka materina KARMI ovakvoj usta je jebem! e tako!

6. Немам ни жиро рачун. лололж
    Увалио сам се у пар наврата тако код колегиница за јело, ал' ниско ми то, нећу да ми пређе у навику, па да постанем паразит, боље ми онда гладан да будем.

7. Ove čičoke liče na nešto hendikepirano božemeoprosti

izgled je nebitan
    na šta liči Dačić, recimo, pa čovek skoro prvi potpredsednik vlade

8. Čičoka je vulgarna!

Šta si jebo? Pičoku.
    Šta si jeo? Čičoku.

Indeks sličnosti 98,17%.

9. Hm, ja obično pitam "Koga si jeb'o", ali priznajem različitosti opredeljenja...

10. šta reći onda za frapantnu sličnost KUPCA I KURCA?

11. Meni bi baš bila fora da se zajebu i u neki dokument mi napišu: mesto stanovanja - VELIKI KURCI.

12. Natnat
    Šta?

šta šta?

13. šta šta?

Šta ti meni šta šta?

14. nisam tebi,
    koi ti kupac
    čičoko jedna!

15. Au, prdim ko da mi je cklo nešto u debelom crevu! Jebem ti niskobudžetnu salamu... :(

16. kako si koristio tu salamu?

17. Au, prdim ko da mi je cklo nešto u debelom crevu! Jebem ti niskobudžetnu salamu... :(

Ау, зар постоји тако прост животни облик који би се увукао чак и Рајдеру тамо где сунце не сија? :О

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.