Moram nekom da se izjadam :((

1. e, svu svoju duhovnu snagu sam usmjerila na to da milan juče pobijedi, pa nije ostalo ništa za danas.
    aman da imam baš dosta snage, jer su ojebali juče :D

2. Vidro, zašto Leverkuzen nije dao bar jedan gol, zaštoooo?!

ХАХАХАХАХА ПА НЕМА КО НИЈЕ ИГРАО ГГ3+ И ОНИ НАМ ТО УРАДЕ

3. Prejeo se pite pa me stomak muči ne mogu sa zaspim. Jebeš budalu lolo

4. Prdim ko konj.

I to sad smrdi ko Hirošima jbt....

5. Pa studira medicinu, sažali se i budi impresioniran.

6. Ово ође је срце, је л'? А каке су онда ово водоинсталационе цеви матерети???

7. Ovo je inervacija srca... a ja sa jadam jer sam se ubio dok sam ga naučio... :(

EDIT: Rade, nisi lepo postavio... Srce se projektuje (apex cordis) u petom međurebarnom prostoru, a donja ivica mammae ide do 6 rebra na prednjem zidu grudnog koša... :)

8. koja malograđančina ovaj rajder

9. donja ivica mamme ide do 6 rebra na prednjem zidu grudnog koša... :)

što je najgore, nimalo ne sumnjam da je merio mami sise

10. хахааххахахаха

11. nimalo ne sumnjam da je merio mami sise

Jesam, ali tvojoj... pozdravi je...

12. Jesam, ali tvojoj... pozdravi je...

znači njegova majka je zapravo i tvoja? inače ovo što si rekao ne bi imalo smisla.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.