Moram nekom da se izjadam :((

1. УУУУУУУУУУУ УСРО ТЕ

2. Ред је да га банујете.

3. svi smo mi merili sise našim majkama, samo što je većina nas prestalo to da radi sa godinu dana, a neki nisu prestali ni kad su upisali faks

4. svi smo mi merili sise našim majkama, samo što je većina nas prestalo to da radi sa godinu dana, a neki nisu prestali ni kad su upisali faks

medicinski fakultet* kako ćeš to izostaviti

5. Nisam znao da studirate medicinu... e svašta, ko sve danas studira, Bože sačuvaj, i to još medicinu...

6. TheWaveRider
    Nisam znao da studirate medicinu... e svašta, ko sve danas studira, Bože sačuvaj, i to još medicinu...

najveći ljudski šljam

7. А пуштите човека нека студира, шта сад. Само, пази Вејве да не специјализираш на урологији. :)

8. јбг, мора се у данашње вријеме бити луд.

9. Zašto mori Skočko?

10. Bate, lud sam, opasno sam preispitao svoje sinoćne postupke i definitivno sam lud čovjek.

11. Ne pjan nego lud, lepo kaže čovek.

12. covek poludi kada je pjan.

13. ne pij votku kad ti škodi.

14. duvajte lepka.jeftino,a radi.

15. da nisi ti onaj što u miletićevoj vječito sjedi na onim stepenicama i gura glavu u majicu :D

16. Kao da me ponovo drma pubertet, hormoni me pucaju opasno.

U svakom mogućem trenutku moram biti alfa mužjak :D

17. da nisi ti onaj što u miletićevoj vječito sjedi na onim stepenicama i gura glavu u majicu :D

ladno bre,ja sam onaj sto se voza busom i drzim pola face u rukavu od jakne :P

18. Vidro, slučajno sam bacio pogled kroz prozor i imao sam šta da vidim... Komšinica u stanu naspram mog pravi palačinke... samo vidiš kako se prevrću u vazduhu...

uh, kako bi spičio par sa kremom i plazmom uz litar ladnog mleka... :((

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.