Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Rajdere, nemoj da ti Vidra isuče bosansku kurčinu i penetrira ti je u sve rupe, te na taj način ti praktično objasni osnove otorinolaringologije.
ŠKK sad? Došao sam da se izjadam na temi:
pa ne kontam đe sam pogrešio...
Btw, volim te bosanske sa tvrdom glavom...
jadaš li se Atife ili se fališ? :)
Vejve, poslušaj provironov savjet, vjerovatno je iz iskustva kekeke
i moj je takav xe xe xe
Zaboravio sam da napišem: MUSLIMAN STOP.
Jebiga, samo Srbi izbosne...
Nothing personal, babo, politika kuće...
imam dvokratni san.4 uvece,4 preko dana.u picku materinu.prethodna 2 nisam spavao preko dana,kao kapiram da cu se lepo napiti u subotu,pa leci da dzonjam.sve je bilo po planu,zab'o u lapo 5 pjan,ne bas ubijen,al dovoljno pjan.spavam i probudim se u 9.jebi ga...ceo dan krepavam,a imam obaveza.necu ni danas spavati,a uvece cu da pijem neke najgrdje rakije.ako to ne pomogne,maznucu babi bendzamina.
имам персијски за 50 минута, а мамурна сам к'о никад у животу
УБИЋУ СЕ
видро, помози ми
ох, ваит..
imas jednostavno resenje
nemoj otici
први је час, морам:/
да је било који други, ескивирала бих
Nije umro, no poginuo.
umro onaj glumac :(
персијски је прекууууууул!!!!!!!!
Aj kaži nešto
салам.
Ko o čemu, ti o klopi :)))
Lomim se da li vratim noz u ledja coveku sto me sjebo za nesto. Namestio mi se na penal bas sad da to nije normalno. Ranije bih to uradio bez razmisljanja, al izgleda da sam ostareo i postao mnogo sazaljiv. I place mi se kad citam "Prvi put s Ocem na jutrenje"...
vrati
Nemoj, ali neka on vidi da možeš kad hoćeš.
osvetoljubivost je najljigavija osobina, tako fuj i reakcionarski i baš ono... nemoj, al ne kao nemoj okreni mu i drugi obraz, to je još licemernije, već nemoj kao zaboravi, bole te kurac, iskuliraj, to je lordovski i to rade face.
brate, koliko sam se odvalila sinoć od samo 6 piva, jutros mamurluk k'o da sam kamenje jela
jebeni ribar
jebene kafane
užas