Еј бре нужно зло је убица са секиром ил моторном тестером, или нешто не толико приметно али што ипак зрачи и уништава, а пребити рибу због невере је фолклор, нешто као коло моравац. Та-та-ра-та-та-ра-ра-та...
Doduše možda on ne razmišlja o tome, već zlo koje čini pravda floskulom da je nasilje nužno zlo, bez neke filozofske razrade, ne znam, ali bih to njegovo zlo mnogo više cenio kada bi bilo teoretski opravdano, neku pozadinu da ima jbm ga, a ne samo uvređenost mužjaka.
Па управо зато што желим да избегнем даљу разраду теме(јер ми је досадила а има потенцијал за километарске постове) одговарам сажето. И да, свестан сам да тако дајем другима простора за разне претпоставке.
Javiću ti se kada budem dolazila tamo, ne smetaju meni manijaci, sličan se sličnom raduje. :)
А то ли је, ја реко' да нећеш да ми изиграваш психотерапеута, да ми отвориш нове хоризонте. :)
Ko vas jebe, nisam ni ja imao za pivo u vašim godinama.
Al' sad nisam više u tim godinama, a gledam kako bi lepo moglo da se zaradi na dotičnom vozilu. :-)
Daleko od toga da se palim na sportske dvosede crvene boje, fala Bogu pa još nemam klimakterične ispade. Samo vidim da bi lepa para mogla na ovome da se zaradi..:-)
Što znam, Kurde, četiri godine star, prepolovi mu to cijenu. Cijenim da je novi 120- 130 hiljada zavisno od opreme. Mada ne razumijem se u audije najbolje.
Pa realno, kome uopšte takav auto BAŠ TREBA? Nikome...
Kupuju ga samo dijabole koje ne znaju gde pre da sjebu neke pare, a takvima je sevap uzeti, zar ne ? :-)
Ma...meraklija! ;-))
Meni pao mi na pamet bio jedan Belgijanac budala koji je kao rođen da ga špricam sa jedno 7-8 iljada, ako ovome spustim ispod 60. :-))
Al ne vredi, "nema para, nema sreće, to je sve što znaaaam!"... :-)
Tačno, moraš imati pare da bi zaradio pare. Sad mi ona definicija o kreditu gdje treba da dokažeš banci da ti pare ne trebaju ima druagčiji smisao. :-)
Ma ovde su fobični na sva auta koja nisu sa prvom registracijom u Lux...pošto je ovde nemoguće da se mućka sa kilometražom, a ovaj koji je okačio oglas hoće da spusti cenu muški, trebaju mu pare...
Ali, svejedno, nemam sada za takve akcije, udubiozio sam se načisto! :-)
Еј бре нужно зло је убица са секиром ил моторном тестером, или нешто не толико приметно али што ипак зрачи и уништава, а пребити рибу због невере је фолклор, нешто као коло моравац. Та-та-ра-та-та-ра-ра-та...
Dobro nužno, ali šta je pritajeno zlo? Ja sam čuo da je mnogo zajebano.
Gledati Mostove Okruga Medison sa 15 godina je pritajeno zlo!
Nestalo mi polimarkovog ljutog kečapa hjoooooooj!
uzmi obični i sipaj čili u prahu odozgo
njamiiiiiiiiiiiii
NIE TO TOOOOOOOOOOOO
niiiiiie
al je još boljše!
Па управо зато што желим да избегнем даљу разраду теме(јер ми је досадила а има потенцијал за километарске постове) одговарам сажето. И да, свестан сам да тако дајем другима простора за разне претпоставке.
А то ли је, ја реко' да нећеш да ми изиграваш психотерапеута, да ми отвориш нове хоризонте. :)
http://www.luxauto.lu/fr/occasion/audi-r8-42-v8-quattro-r-tronic.html?id=538691&rq=117206234
Upravo izašao na oglase, skoro pa potpuno nov, cena više nego niska za taj auto, a ja nemam pare da ga kupim!!!
Ти се са нама зајебаваш?
Ја немам паре за пиво па не кукам. Морам да се цимам до банкомата по неочишћеним тротоарима.
Treba spremim 300 strana iz osnova ekonomije za sredu, a danas sam polag'o već jedan kolokvijum. :)
Ko vas jebe, nisam ni ja imao za pivo u vašim godinama.
Al' sad nisam više u tim godinama, a gledam kako bi lepo moglo da se zaradi na dotičnom vozilu. :-)
Daleko od toga da se palim na sportske dvosede crvene boje, fala Bogu pa još nemam klimakterične ispade. Samo vidim da bi lepa para mogla na ovome da se zaradi..:-)
Какав си јевреј Курде. :)
Što znam, Kurde, četiri godine star, prepolovi mu to cijenu. Cijenim da je novi 120- 130 hiljada zavisno od opreme. Mada ne razumijem se u audije najbolje.
Pa realno, kome uopšte takav auto BAŠ TREBA? Nikome...
Kupuju ga samo dijabole koje ne znaju gde pre da sjebu neke pare, a takvima je sevap uzeti, zar ne ? :-)
Taj auto treba nekom pravom merakliji. Ništa loše ne vidim u tome da se čovjek ubaci u malo luksuza. :-)
Ma...meraklija! ;-))
Meni pao mi na pamet bio jedan Belgijanac budala koji je kao rođen da ga špricam sa jedno 7-8 iljada, ako ovome spustim ispod 60. :-))
Al ne vredi, "nema para, nema sreće, to je sve što znaaaam!"... :-)
Tačno, moraš imati pare da bi zaradio pare. Sad mi ona definicija o kreditu gdje treba da dokažeš banci da ti pare ne trebaju ima druagčiji smisao. :-)
http://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/details.aspx?id=14790283
evo ti ovaj, jos jeftiniji. rizicna ti je investicija po meni, tako da se ne sekiraj mnogo :)
EDIT - cena u chf
Ma ovde su fobični na sva auta koja nisu sa prvom registracijom u Lux...pošto je ovde nemoguće da se mućka sa kilometražom, a ovaj koji je okačio oglas hoće da spusti cenu muški, trebaju mu pare...
Ali, svejedno, nemam sada za takve akcije, udubiozio sam se načisto! :-)