Moram nekom da se izjadam :((

1. Јебига Курде, зна живот да ти га шукне згуза кад имаш само 50 иљада евра у штеку.

2. Колико је осигурање и превод тамо Курде?

3. Prevod ne postoji, to je dž. A osiguranje je oko 120-130€ mesečno za ovaj auto...ali stvarno osiguranje, oni ti plaćaju sve štete na kolima i sl.
    Za neki Golf dizel je osiguranje oko 40€ mesečno.

4. Типа голф 4, око 500 еура годишње? Код мене око 1200 годишње јебем им све женско што дохвата прекидач.

5. Jbg, Luxembourg je ko neki fri-šop EU...cigarete, gorivo i alkohol su jeftiniji oko 30% ovde, a sve banke i osiguravajuće kuće Evrope su ovde sa sedištima(porez je 3%), pa je zato i jeftinije nego drugde...

6. Укурац, колико је гориво тамо? Овде око 1.80 дизел а бензин 1.90, додуше мене не кошта ништа ал опет прескупо. И који се језик прича тамо уопште? Француски?

7. Benzin 95 1.30€, a Dizel 1.19€

Pričaju se svi jezici. Ja pričam sa ljudima uglavnom engleski, pa francuski nabadam i sada ću da počnem luksemburški(mešavina francuski-flamanski-nemački)

8. Бгатееееееее, јефтиније него у Словенији, тамо је око 1.40 дизел. Нереално, а банке да не помињем овде, пре бих узео од зеленаша паре, макар да ми изломе ноге, боље него да ме банка јаше цео живот. Је л' Лукс у ЕУ? Која сам инквизиција, ал' не брини, нећу да ти дођем и кампујем ти на гајби, занима ме чисто информативно.

9. Је л' Лукс у ЕУ?

Pa ovde je sedište EU parlamenta, jebote...:-))

10. skupo je to, Pacove. meni prve godine kasko (20% učešća istina) bilo 800E a druge 400 (nisam ništa tražio prve godine). a gorivo je u CG skuplje nego u Luksemburgu, čini mi se da je dizel 1,3 (mada nisam siguran, sipam na karticu pa ne obraćam pažnju)

11. Нисам знао да је тамо седиште, дојајно. Чим добијем трајну радну дозволу ето мене у Луксембургу да заносим јајо у кривини, наћи ћу те да се дружимо и да ми позајмљујеш паре кекекекекекекекеке.

Панинаро, скапирали смо сви да си буржуј, нема потребе да се шириш као ћуран у сезони парења, опуштено, интернети и те форе.

12. ja da pokudim italiju kao zemlju koja ne vodi računa o stanovnicima a ti tako. dobro, neću više. i daleko sam ja od buržuja, možda srednji stalež, ne više.

13. А добро и ја сам био преоштар, нисам узео у обзир да ви ђетићи волите да се хвалите :Д

14. a ti kao ne voliš? ko će me falit ako se sam za sebe ne zauzmem?

15. Када сам се ја за било шта хвалио? Не важи се ако се сам хвалиш, неш' продат коња.

16. prodao sam se ja već đe je trebalo, nemoj se ti sjekirat. i to "konja" ne znam čime sam zaslužio. uživaj.

17. "Циганин хвали свога коња", лепо рекох, опуштено, интернети.

18. odnosno, sve sam potrošio što sam imo, a bliži se đovak. ni cvonjka neam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.