Keva pocela da place kad sam joj rekao da sam dobio 1 iz fizike.. Bice mi zakljuceno 3 a ona place jer sam ja dobio 1 :O Nema nista gore nego da vidis kevu kako place...Sad sam smoren ceo dan, a u picku materinu
Нашо сам неку игрицу на миницлип.цом и играм је од осам сати ко каки сметнут, јебо ме отац блесави.
Друга ствар је да сам видео овде од неког да користи
плач
кад изражава нешто смешно. Е ушло ми то у мозак и сад за све живо пишем плач, и смешно и не тако смешно и несмешно.
Keva pocela da place kad sam joj rekao da sam dobio 1 iz fizike.. Bice mi zakljuceno 3 a ona place jer sam ja dobio 1 :O Nema nista gore nego da vidis kevu kako place...Sad sam smoren ceo dan, a u picku materinu
Kaži joj da je svaki pad podstrek za uspeh. Kako god, ti imaš zaključenu trojiku i to je dobro. Ja sam iz fizike uvek imala dvojiku. Jebiga, nije mi išlo koliko god da sam pokušavala a ti možeš više koliko vidim.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bole nas kurci imamo EU standarde u cijenama
Дафак???
http://www.dodaj.rs/f/3c/hE/ZqT6Xmy/solitare.jpg
ххахахаха до јаја
Нашо сам неку игрицу на миницлип.цом и играм је од осам сати ко каки сметнут, јебо ме отац блесави.
Друга ствар је да сам видео овде од неког да користи
кад изражава нешто смешно. Е ушло ми то у мозак и сад за све живо пишем плач, и смешно и не тако смешно и несмешно.
Kaži joj da je svaki pad podstrek za uspeh. Kako god, ti imaš zaključenu trojiku i to je dobro. Ja sam iz fizike uvek imala dvojiku. Jebiga, nije mi išlo koliko god da sam pokušavala a ti možeš više koliko vidim.
Hvala Vucice, ali nisam trazio savet :D Ovako mi je lakse jednostavno da to podelim sa drugima..
ИЗДРЗХИ БРАНК0!
Bicu hrabar!
lololololo sad mi smesno
pio sam, ne'u mo'i lepo da spavam, trebace mi vode.
ove ' su u stvari slovo ć
a što u "trebaće" nemaš ć?
vidi nemam ć u trebaće, e a viš mrzelo me je da stavljam SR latinicu da pišem ceo post a nije me mrzelo dok sam menja oda stavim ''u stvari slovo ć''
Ja mislim da ti lagiš da si pijan
Ako povežete moje postove na ovoj temi skontaćete da lažem, jer sam se izjadao da nemam para. A kako bez para piti?
baba opet poćela da kuva samo ono što tata voli.
Boli me gloooova neverovatno.
Seo sam u auto, stao na pumpu da kupim cigare i tako me je tu odjednom zabolela da sam se jedva vrnuo nazad.
Kafetin i masaža glave.
Zato sam i došao na Vukajliju. Ovde mi neko uvek izmasira mozak.
Baš je to nekako energična masaža, zna ponovo glava da zaboli.