Moram nekom da se izjadam :((

1. treba mi oko 100 evra da preteram ove dolazeće zajebancije.

2. ni cvonjka neam.

Dobro došao u klub :(

3. E sad mi je lakše Manijače :)

4. Seve nas razume, e svaki joj dao:)

5. Seve srpska majka, samo da ne čuje Ceca lololo

6. ma ajte, ko još baca kintu za novaka?! ludos

7. Ma ja nikad i ne uplaćujem te akcije za Novu godinu, po meni je to bacanje para. Kuknjava je na činjenicu da ih generalno nemam, a ne zbog nju jir.

8. ma ajte, ko još baca kintu za novaka?! ludos

Ma uopšte mi treba kinta, za sve ove zajebancije što sleduju. Biću srećan ako budem imo kintu da kupujem pljuge bar svaki drugi dan.

9. Svi me zajebavaju što imam velik kurac...

10. Помоћу којих трикова би ја могао да скупим неки кеш за неки мали станчић у Бањалуци, јер ја очајнички морам да се преселим тамо из љубавних разлога. Мислим да ми ту треба најмање неких 20-30 иљада марки. Међед избосне не мере зарадит те паре убосни нема шансе, једино да обијам трафике и остало.

11. ako si muškarac, ona će k tebi doć'.
    NAPRAVI JE I ONA ĆE DOĆI

12. Не мож доћ због школе, а и мени се бјежи из ове моје вукојебине. Ово је очајнички ал јебига: писо сам мејлове Бил Гејтсу да ми поклони нешто пара, и након 7 мејлова рече ми да не даје кеш појединцима него само неким организацијама ахахах јебо га ћаћа.

13. Goran92
    20 iljada marki ti je dovoljno za jedno 10 kvadrata, a ako nadjes najmanju garsonjeru ispod 50 milja idi odma i loto uplati

14. Izuči programerski zanat i pravi programe. To je zanat 21. vijeka. Mark Cukerberg, oni iz Gugla, Epla, Majkrosofta itd. itd... se ubiše od para, a lik što je napravio onaj dozlaboga hipsterski program Instagram (ono što ti normalne slike prebača u retro, moš mislit) je prodao to Fejsbuku za milijardu dolara. Onda kupiš cijelu ulicu i u svaku kuću useliš po vrh rib... ljubav života svog.

15. Штајазнам ја би живио и у керећој кућици само да има купатило ахах. Ма какав лото кацам баксуз не би ја то никад утрефио.

16. Купи неку малу кућицу у неком селу у околини Бања Луке. Јефтиније је, а и тамо су међеди боље прихваћени. хехехе

17. Лик који је на ЕТФ-у четврта година сад има плату 1200 евра, ради у оној фирми што су направили игрицу ТопЕлевен на ЛицеКњиги. Друг треба да почне за неких 6 месеци да ради за почетну плату од 600 евра, а ради се ко у гуглу, ко кад и колко оће. Бонус на 50 или 100 иљада лајкова је 2000 еврова.
    Запослош се тамо и боле те курац за све.

18. Бацам се у програмерске воде! Ахах ионако ништа не радим по ваздан очи осуши за компјутерчићем. Покушаво сам недавно изучити мало онај хтмл, ц++ итд. али увијек догурам до пола па одустанем кад се закомпликује, јебемлига.

19. Krv ti jebem, jeftinije gorivo u Luksemburgu nego u Bosni... Kod nas 1.25€ dizel....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.