Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bitno je da su naši proizvodi...
Samo lagano trčkaranje ili vožnja bicikla, ako ti ostale obaveze dozvoljavaju i ne brini za višak kilograma.
I večeru preskoči (ko kaže) :zvižduće:
Ne izlazim iz cipela, svuda idem peške, odlazio dva meseca u teretanu i vratio pet kila...
Čokolade ne goje ... Da goje ja bi bio danas Olio,a ne Stanlio.
Zavisi kakav je čiji organizam.
Obuj patike (trčanje je za tesanje kilaže).
Trčanje je teže nego što sam mislio, da se i sam požalim. Nekada sam mogao da trčim pa preko 50km, sada mi na 5km duša izađe :D
Da li mislimo na istu jedinicu za dužinu?
1 km = 1000 m?
Ја умро кад сам онда потрчо до кујне да скинем млеко са шпорета.
Izlaze mi varnice sa ovog punjača za lap-top. Izgleda da se prekinuo kontakt sad za stalno, tako da najverovatnije imam još sat vremena interneta dok ne crkne baterija, a onda ponovo blokada dok ne popravim... Ajde to sve, nego što je ćale dao dve i po hiljade za popravku, a nisu ni spojili kako treba.
Verovatno ne valjaju kontakti na onom kablu koji je utiče u punjač...dal nemaš neki sličan takav kabal da ga promeniš?
Aко је пуњач укуључен у продужни кабл пребаци га на утичницу. Можда је до продужног, код мене је тако било.
Joj, Riho, kakav si ti car :D
Поједини аутори дискриминишу, ови стокилаши и ови анорексичари. Постоје теме само за људе испод шесет и преко сто кила. Доста је било угњетавања!
Pa, ne bih baš rekla, ponovo se ogolio, bilo mu je tu već slabo mesto, vide se žice, mora ponovo da se spaja, ili da kupim novi-što je trebalo odmah duradim. I dalje na svaki pokret izleću varnice kao da lemim nešto. Tako da... Biće pa-pa za koji sat, dok ne popravim to. :D
Ja sam spojio žice sam. Ogoliš, pogledaš kako ide, čvrsto ih upleteš, izolirom svaku posebno, pa onda sve izolirom zajedno, može da bude za prvu pomoć. Radi.
Све ово к'о Валдемар, само прво ишчупај из струје. лололо
Рихо, ниси мјеродаван.
Ово што каже Валдемар.
Учим се троловању лоло