Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mnoooogo je sitno, jedva vidim žice, unutar izolatora. :D, Baš mnogo sitno, imala sam jedan tako sitan andrak, pa smo lemili žice kad se otkačilo, al' to kod kuće, i bilo je malo manje žica. Inače je izbila ogromna varnica, pa je spržila i poslednji spoj, skroz se odvojio nastavak od adaptera, hahahhahaha, jaooooo, Božeeee! :D
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548098_139096976245991_1474525986_n.jpg
Baba opet pravi za ručak samo ono što tata voli.
Obmotaj izolirkom i to je to.
Апиш ме за мудо. хехе
Пробај да купиш нови. лоло
Izolirka više nije opcija, već je jednom fejlovala. :D
Sad je ovako:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/74025_139100086245680_848327584_n.jpg
Još je u prirodnoj veličini tako sitnež. :)
Veverak, to mi i preostaje kao opcija. :) Ne znam koliko košta.
Živim u Srbiji. Sa Srbima.
Moj ćale pre neki dan kupio novi, koštalo ga 3000.
E, pa dobro, sad sam sve potrošila, ali sledeći mesec će se valjda naći. :)
E, pa, zbogom ljudiiiiiii....
U jako sam lošem tripu, uhujhuhu!
Gladna sam :(
I ja sam. I tebi mrsko da siđeš da jedeš?
Ma mrsko mi i da ustanem...
nezaboravko, imam ja rižota s čilijem, ako voliš, mogu podgrijat' :D
Ima li bez čilija? :))
pa.. ima... ali... ljuto.. njami... :D
stavila sam četiri one sitne feferonke i tonu čilija u prahu u svoj dio, pošto ostatak famElije nema želudac za to. ubija kol'ko je dobro! al' eto, ti'š dobit' blagu verziju. :D
ko da gledam da ćeš vidro i sutra doć na temu i jadat se kako gori prkno od ljutine.
Au, nemam nikakav želudac za to... :)) Ali ta blaža verzija može, hvala, Vidro :D Još kad bi nešto slatko posle bilo... :)
iiih, moji organi za varenje davno oguglali na to, kad čili i u kafu stavljam, jbt. :D
Slažem se sa remcom.