Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja sam spojio žice sam. Ogoliš, pogledaš kako ide, čvrsto ih upleteš, izolirom svaku posebno, pa onda sve izolirom zajedno, može da bude za prvu pomoć. Radi.

Mnoooogo je sitno, jedva vidim žice, unutar izolatora. :D, Baš mnogo sitno, imala sam jedan tako sitan andrak, pa smo lemili žice kad se otkačilo, al' to kod kuće, i bilo je malo manje žica. Inače je izbila ogromna varnica, pa je spržila i poslednji spoj, skroz se odvojio nastavak od adaptera, hahahhahaha, jaooooo, Božeeee! :D

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548098_139096976245991_1474525986_n.jpg

2. Baba opet pravi za ručak samo ono što tata voli.

3. Obmotaj izolirkom i to je to.

4. Izolirka više nije opcija, već je jednom fejlovala. :D
    Sad je ovako:
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/74025_139100086245680_848327584_n.jpg
    Još je u prirodnoj veličini tako sitnež. :)

Пробај да купиш нови. лоло

Veverak, to mi i preostaje kao opcija. :) Ne znam koliko košta.

5. Živim u Srbiji. Sa Srbima.

6. Ne znam koliko košta.

Moj ćale pre neki dan kupio novi, koštalo ga 3000.

7. E, pa dobro, sad sam sve potrošila, ali sledeći mesec će se valjda naći. :)

8. E, pa, zbogom ljudiiiiiii....

9. U jako sam lošem tripu, uhujhuhu!

10. I ja sam. I tebi mrsko da siđeš da jedeš?

11. Ma mrsko mi i da ustanem...

12. nezaboravko, imam ja rižota s čilijem, ako voliš, mogu podgrijat' :D

13. Ima li bez čilija? :))

14. pa.. ima... ali... ljuto.. njami... :D
    stavila sam četiri one sitne feferonke i tonu čilija u prahu u svoj dio, pošto ostatak famElije nema želudac za to. ubija kol'ko je dobro! al' eto, ti'š dobit' blagu verziju. :D

15. ko da gledam da ćeš vidro i sutra doć na temu i jadat se kako gori prkno od ljutine.

16. Au, nemam nikakav želudac za to... :)) Ali ta blaža verzija može, hvala, Vidro :D Još kad bi nešto slatko posle bilo... :)

17. iiih, moji organi za varenje davno oguglali na to, kad čili i u kafu stavljam, jbt. :D

18. Slažem se sa remcom.