Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Riha disident kako te nije sramota da u ovakvom trenutku misliš o avataru.
Šomi primi naše najiskrenije saučešće. :'(
Прими и моје саучешће, Шоми.
Је л' рођени буразер?
А јел стварно или зајебаваш ? правог брата или друга јбт.
Ако не зајебаваш моје саучешће брате
шоми буразере, гадна ситуација, моје најискреније саучешће ортак...
Рођени, '95 годиште. Борио се две године против рака и синоћ је издахнуо, на Божић.
Хвала свима на подршци.
Buraz, ne poznajem te, niti smo ikada ostvarili komunikaciju ovde, ali veruj mi da mi je veoma žao i da se saosećam sa tobom.
Ау :(
Не знам шта да ти кажем.
moje saućešće. ne znam kako bi meni bilo da izgubim jednog od svoje braće.
пишем трипут пост, па га бришем, пазим да не напишем нешто погрешно.... још једном шоми, заиста ми је жао, пре свега, зато што и ја имам буразера који је 95-о, одрасто са њим, млатили се редовно, али никад не бих дозволио да му ико ишта уради... сунце ти јебем крваво, не знам шта да ти кажем
Прими саучешће.
Преживео је три операције, примио око 18 хемиотерапија мислим. Организам му је био уништен од отрова. Кући имамо апотеку са лековима, али ништа није успело. Буквално је пролазио кроз пакао те две године. И он, и моја породица и ја. Утеха ми је што знам да се не мучи више. Сад је сигурно на лепшем месту.
шта је све захватио рак? јел метастазирао?
Јавио се на тестисима, па на мозгу, на плућима и на крају на јетри. Издржао је све, али то га је докрајчило.
Јебем ти живот, срце ме боли...
Moje iskreno saučešće.
Jbt, pobegnem na ovaj sajt da se malo oraspoložim, i pročitam ovako nešto.
Primi moje saučešće Šomi brate.
Šomaret'no, stvarno mi je šao. Imam brata '98-mo godište, na koga gledam i kao na moje dete, stvarno se naježim kad pomislim da bi mu se šta loše moglo desiti, strahota. Teško se išta može smisleno reći kad se dese ovakve tragedije.
jbt, ja tek sad videh...drži se Šomi.