Moram nekom da se izjadam :((

1. Овај луд боганејебо.

2. Стварно су ме сморили хистерични изливи љубави на Фејсу, људи који пишу по 5 статуса на сат, а такође ничим изазавано хистерично одушевљавање било чијом (па и мојом) активношћу на Фејсу. Да ли су људи стварно толико прсли с мозгом кад само преко Интернета умеју да комуницирају. Зовеш неког да изађе из куће, каже ти да нема времена, а виси на Интернету. Људе данас хране само лајкови и коментари у којима се одобравају њихове Интернет активности.

А и шта год напишем на Вукајлији у последње време, наилази на лош пријем овде. Мада нисам једини. Овде ми некако у последње време влада наелектрисана атмосфера, где се људи каче за ситницу. Јбг, најлакше је избацити све фрустрације на Интернету јер тастатура трпи све.

Warner von Latinsche

Ако имаш неки проблем са мном, напиши ми то у приватној поруци. Не видим ништа погрешно у мојим постовима. Смарају више они који масовно дају кратке коментаре у којима се све своди на; "Неш јебати!", лололо, ЈА ЈЕБЕМ.

3. Vraćajući se kući, sapletoh se i padoh. Razbih kolena. Malo i dlanovi stradali ali su prsti i dalje funkcionalni za kuckanje.
    Al boli u pičku materinu.
    Poslednji put sam pala u trećem osnovne; imala sam bar sneg kao izgovor.

4. sad te ne opra ni Dunav ni Sava :)

5. Ma ozbiljno, ravan trotoar, nigde ni kamička. Još sam ispružila ruke da se uhvatim za imaginarni stub (?!), iscepala farmerke, stvari poispadale iz torbe.
    A i kad sam ušla u kuću, muž ni ne gleda u ruke. Odma' se upiljio u izgrebana kolena. :DDD
    Ni asepsol da prinese. :D

6. kažem ti ja, ni Dunav ni Sava :))

7. Isplalila me drugarica danas za bioskop. Valjda neće sutra.

8. Stiže me krštenica, cenim. :(

9. Ahahahahahahaha, jao Nano... Šta si to radila? :P

10. Nano, i ja tako pre mesec dana!!! Razbila koleno, saplela se i pala ko dulek! I dalje imam fleke na kolenu, pocepala farmerice i čarape, išla ulicom i plakala! Sve te razumem!!!

11. A i kad sam ušla u kuću, muž ni ne gleda u ruke. Odma se upiljio u izgrebana kolena.

Srećno sa izgovorom... ;)

12. Smorka, nije lepo smejati se tuđoj nesreći. :DD
    Gogo, ova deca su se baš obezobrazila. :D I ja sam plakala ali me bilo sramota da napišem. Više sam cmizdrela, doduše.
    007- cenim da si odmah shvatio situaciju. :D

13. i ja skoro tako...moj muž kaže da me sva sreća nije video kako padam, upišao bi se od smeha....ja ušla u kuću i tražila da mi donese rakiju, da očistim i stavim flaster na koleno...on me pitao: " pa zar nisi dovoljno popila? da nije bila kruškovača, ona u noge udara..."

14. Jes ta kruškovača stvarno zajebana :)

15. ahaha
    joj, ne zameri, molim te, tako i moj.
    ali zato kad je ON bolestan ....

16. Ja sam bila tako jadna i besna istovremeno, da niki nije smeo niš' da mi kaže osim reči saosećanja i utehe. Bolje po njih.

17. e to, to...ja sačekam da se on razboli pa počnem...pre neki dan ga bolela glava i ja ga ubedim da je hipertenzivan i da će da ga ubije moždani udar...zapodenem priču oko plaćanja prevoza pogrebnom, jer on ima porodičnu grobnicu u kg...usr'o se od straha.

18. moja kad krene tako ja obrnem priču "da mi je samo još tri godine, da skupim dovoljno staža da ti ostane penzija" - odmah stiže kafa i klopica :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.