Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zato bosanke nikad ni ne nose gaće :DDD
imam ispit za 12 sati, nisam prešla nekih 60%
a uzimajući u obzir da je staroslovenski, i da me na osnovu jedne rečenice koju dobijem može ispitati cijelo gradivo, raniću se.
Е, може лагано да те укења, говорим ти из личног искуства. Само храбро и самоуверено. Јави шта си урадила.
pa nisam ni spavala, ev još učim :D još samo 2 i po sata! :D
ДОБИЛА САМ ОСАМ
АААААААЈ ХЕВ Д ПАУРРРРРРРРРРРРРРР
JOOOOOOJ VIDRO NEMOJ NA ZICER LOLOLO
Šalim se, čestitam.
ma boli me uvoooooooooooooooooooo
presrećna sam, jebem ti staroslovenski! :DD
Видро, саћу да дођем да те тучем петожилним каблом, давим цревом Слободиног усисивача и да ти набијем ауспух од Голфа двојке неђе!!1`
Ја не могу да положим испит сто година, она кука за осмицу. МУРШ!
End nau ju gou tu d bed
А, испалио сам се, видим да је на теми за кукање, па реко жалиш се.
Честитке Мали Гидро! :)
šta pričaš ti, vidiš da sam se prethodne 3 strane jadala, moram ovdje da napišem, gdje sam i započela! :D
Meni su skinuli poster s odabranih iako je dobio veći broj glasova na takmičenju. Gde je pravda?
Vrnuh pitanja, a učio sam pet dana, od šest koja ne znam, ja izvuko dva. lololo
I još mi smešno.
Имаш ти леба од тог постера?
I još mi smešno.
Да се и ја похвалим, опет одустао од полагања кривичног. Четврти пут. ЈОЛО
Jel ono ima preko 600 str?
normalno da ne, kakvo je to pitanje, nego mi nije jasno zbog čega su ga skinuli
Jbt, pa đe ćeš od krivičnog odustajati? :D
Pogotovo ako si kod Škulića, taj lik je car neviđeni.
ЦКМ, 720 округло. :)
Код Шкулића Скочко, него како. лоло
Јебига, постао сам много несигуран за разлику од прве и пола друге године. Најгоре ми је што не могу ништа из треће да дам док не очистим другу, а пренео сам два најтежа, породично и кривично.
Мада, могао бих да завршим нешто ако обалим професоркину ћерку, годиницу млађа, а бомба је. Мада бих звекнуо и професорку, без обзира на то што има 55 дина.
ДОБИЛА САМ ОСАМ
АААААААЈ ХЕВ Д ПАУРРРРРРРРРРРРРРР
Хахахахахах, то је та срећа. Ја сам свима слао поруке које су се завршавале са "лајк а муж!" Честитам :)
Nisam spavao, crtao sam svu noć, i otišao sam na fax, i kurcina, čeko sam profa preko 2 sata, i nije došao, a postoji mogućnost da ni sutra neće doći, ali moram ići opet za svaki slučaj. Nisam prijavio ispit, jer sam pogrešno popunio prijavu. Gladovao sam cijeli dan, skvasio desnu nogu i mokre noge hodao sav dan, upravo je počela kičma da me boli, popio sam kaVu i sad ne mogu zaspati iako sam mrtav umoran...
Al nije sve tako crno izašli rezultati položio sam ispit koji nisam mislio da ću položiti.
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
odo pokušati ubiti oko