šta kukaš Riha, meni Ministarstvo prosvete dalo zvanje Diplomirani ekonomista, ali mi nisu odobrili sedmi stepen jer su samo 4 godine studija umesto 5 - međutim, nije ni VI2 stepen jer nemaju u svojoj sistematizaciji regulisanu Bolonju pa mi daju platu za višu školu dvogodišnju :)
Није крива мој курац. Нека се договоре шта је та Болоња. Сваки професор је на свој начин тумачи, живце сам погубио.
Isto.
Zapostavio sam jedan predmet, da bi naucio drugi, a kada sam izasao na taj drugi predmet, kaze profesor:"Predmet prijavite kada ga polozite da ne trosite pare bezveze." A ovaj prvi na koji nisam izasao imam jos jedan termin u Junu i ako padnem, ajmo Jovo nanovo dogodine. I to je saopstio posle prvog ispita, niko nije znao za to. Imas samo dva termina da ga polozis.
Obrazlozenje: Nece biti tu preko godine, posto ide da radi neke projekte u Francusku.
meni Ministarstvo prosvete dalo zvanje Diplomirani ekonomista, ali mi nisu odobrili sedmi stepen jer su samo 4 godine studija umesto 5 - međutim, nije ni VI2 stepen jer nemaju u svojoj sistematizaciji regulisanu Bolonju pa mi daju platu za višu školu dvogodišnju :)
Tajfajzen, pravilnik za stručnu spremu im još Car Dušan pisao pička im materina smrdljiva.
Немам појма више ђе гоним. Нека ми неко објасни зашто сваки професор води своју политику око тумачења истог закона о високом образовању.
Морони. Пази ми само декана...
Вито Поповић алиас Корлеоне: Јесте ви писали против мене?
Новинар: Јесам. Ја сам писао о вама.
Вито Поповић алиас Корлеоне: Знате шта заслужујете за то?
Новинар: Не знам. Реците.
Вито Поповић алиас Корлеоне: МЕТАК У ЧЕЛО.
Јебо ме пас да ме јебо пас, што уписа факултет. Знаш какве сам предиспозиције имао за конобара, брука. Одох дучим нешто па се можда и убијем.
п.с Брус ако се оствари овај други дио плана, одабери ми једну дефку постхумно и промијени ми ник у ''Вито јебо сам ти ћерку, буквално!'' ...
Pa dor'o šta je 720 strana, pičkin dim. lololo :)
jah, 720 strana - taman Finansijska revizija i računovodstvene prevare...
Bruce ti si i pravni i ekonomski završio ili si nešto drugo završavao?
БОЛОЊА ЈЕ ОД МЕНЕ НАПРАВИЛА ДЕБИЛА!
Nie Bolonja kriva...
ekonomski, ovo ti je najgori ispit u četiri godine studija - ljudi ga na privatnom faksu polažu po godinu i po
Није крива мој курац. Нека се договоре шта је та Болоња. Сваки професор је на свој начин тумачи, живце сам погубио.
šta kukaš Riha, meni Ministarstvo prosvete dalo zvanje Diplomirani ekonomista, ali mi nisu odobrili sedmi stepen jer su samo 4 godine studija umesto 5 - međutim, nije ni VI2 stepen jer nemaju u svojoj sistematizaciji regulisanu Bolonju pa mi daju platu za višu školu dvogodišnju :)
Isto.
Zapostavio sam jedan predmet, da bi naucio drugi, a kada sam izasao na taj drugi predmet, kaze profesor:"Predmet prijavite kada ga polozite da ne trosite pare bezveze." A ovaj prvi na koji nisam izasao imam jos jedan termin u Junu i ako padnem, ajmo Jovo nanovo dogodine. I to je saopstio posle prvog ispita, niko nije znao za to. Imas samo dva termina da ga polozis.
Obrazlozenje: Nece biti tu preko godine, posto ide da radi neke projekte u Francusku.
Tajfajzen, pravilnik za stručnu spremu im još Car Dušan pisao pička im materina smrdljiva.
Немам појма више ђе гоним. Нека ми неко објасни зашто сваки професор води своју политику око тумачења истог закона о високом образовању.
Морони. Пази ми само декана...
Новинар: Јесам. Ја сам писао о вама.
Вито Поповић алиас Корлеоне: Знате шта заслужујете за то?
Новинар: Не знам. Реците.
Вито Поповић алиас Корлеоне: МЕТАК У ЧЕЛО.
Човјек је декан на ПРАВНОМ факултету, јеботе.
http://www.youtube.com/watch?v=ajhhy68IEIE
smrdljiva.
Nemoj tako, kod Dušana se znao neki red.
Дрогирани дај макни тог фрајера са главатара. Мијешам те са провироном.
He he, Ranković se mora poštovati! Proviron izdao, neko mora da ga zameni.
Ma zakonik je do jaja nego ima par stvari koje više nisu aktuelne, recimo onaj deo o krađi konjske zaprege danas možeš da primeniš samo na romulance.
Hahahaha pobeda!
Јебо ме пас да ме јебо пас, што уписа факултет. Знаш какве сам предиспозиције имао за конобара, брука. Одох дучим нешто па се можда и убијем.
п.с Брус ако се оствари овај други дио плана, одабери ми једну дефку постхумно и промијени ми ник у ''Вито јебо сам ти ћерку, буквално!'' ...
gladna sam
želim neku kineskuuuuu
želim neku kineskuuuuu
Uzmi pekinšku patku, to je isto kinesko lololo
pojela bih vola sad :(