Moram nekom da se izjadam :((

1. ne pitaj, ubiše ga cele nedelje...

2. Nikako da ozdravim, već mesec dana nisam ni za šta... Prvo bila temperatura i grebanje u grlu, išla lekaru, dala mi antibiotike, jer je valjda bila neka bakterijska infekcija grla, popila to i bila dobro neke dve nedelje i sad opet nisam, s tim što me sad i nos zeza i grlo opet, glas mi je otišao načisto... A problem je što moram da radim i nikako da zalečim to grlo, jer stalno moram da pričam, užas...

3. Sinoc padnem i isjecem nogu na staklo i imam sad u nozi preko 15 savova i dva drena :((( jbg :)

4. О, Боже! Па где си се толико унаказила? Како толико да се посечеш? Та два дрена су ти ставили да ти крв истиче из ране, превентива од инфекције, знам како ти је.

5. Eklipsna razbijala šoferku nogom.

6. Sinoc padnem i isjecem nogu na staklo i imam sad u nozi preko 15 savova i dva drena :((( jbg :)

Из истог разлога имам подочњаке до пода и поспан сам, а Еклипса је пресмотана.

7. pa u kafani jbg :)))) neko razbio casu i ja kad sam pala dno od te case mi se zabilo u nogu i imam kruznu ogromnu ranu, jbg
    i jbg, duso naspavaces se veceras :DDDD

8. Наспаваћу се када те пресавијем преко колена и испљескам јер си тако смотана.

9. ај стримујте то пљескање и предигру а после ово спавање

10. Жемо, евро минута, шоу загарантован!

11. Danas u mom reonu lokala 18i rodjendan nekakav, treba 50 klinaca sluziti cijelu noc jebogapatak, cu dizludim

12. Kurac, ima da služiš od 9 do pola 11, posle toga će ti 60% klijenata biti pretureno po patosu, i ostatak pića nosi kući.

13. posao koji sam "dobila" je ispao fazon multilevela, samo sve fensi, u delta faking đeneraliju. i moram da odbijem. jer je posao sranje. plus, nit moji prijatelji imaju kintu za životno osiguranje, nit mi pada na pamet da ih maltretiram i da im uvaljujem stvari. ubiću se. opušteno. postoji samo određena količina poniženja koju čovek može da istrpi...

14. lemajo, mens cini da ti apliciras na pogresnim mestima, ili za pogresne poslove, ovo vec 2-3 ,ultilevel koji odje postujes lololo

15. rahmetli, ja već 10 faking godina radim, i VRLO dobro znam kako se traži posao, pritom sam radila i u inostranstvu (gde sam sama našla faking normalan posao). problem sa tim govnima je to što u oglasu napišu "marketing menadžer" ili tako neku glupost, pa kad dođeš tamo uvale ti kurčinu. na žalost, oglasi da "dobre" poslove su mahom fingirani, jedino ova stoka zove svakog ko se prijavi.

16. bez ljutnje, nego cini mi se da samo nabadas te piramide, dal je karma il stogodj drugo
    Bice bolje.

17. karma. nikad mi ovako nije bilo u čitavom životu. kažnjava me bog što pišem definicije koje nisu bogougodne!

18. Ma, lemajo, teraj ih u pm. Nijedan posao nije vredan jebavanja u mozak, osim ako neko bukvalno ne zavisi od tebe. A mislim da kod tebe to nije slučaj. Ja sam posle superplaćenog posla u dizajnu sedam godina bila bez posla. Kad se nisam tad koknula, nikad neću. I kad sam prestala da ludim zbog posla-on našo mene.Jebem li ga, ali tako je. Ne jedi se, mani gulanfere u materinu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.