Moram nekom da se izjadam :((

1. Спавам иначе на стомаку, али синоћ кад сам се окретао у сну и легао на рану умал' се нисам упишао у гаће. Бем ти...

2. Какву рану, имаш ураслу длаку на дупету?

3. plačipičko :)

E, kad si tu, ko je taj lik Miladin iz Kosjerića (kaže, sportista) što je ove nedelje u onom šouou Dođi na večeru na Prvoj? Znaš li ga?

4. Pojedoše mi živinu šakali,lisice,lasice bem li ga šta li je ...
    Još imam dva psa,ali izgleda da nisu zaenteresovani da odbrane nešto.

5. pokolji to i u zamrzivač (živinu, ne pse) - kad se navade zverinja na živinu tu kraja nema

6. Нем појма Брусе, кад има то на тв-у? Вероватно ћу га препознати.

7. Ma da,ali imam ja lepo gde da ih zatvorim
    Sinoć pametni ćale zaboravio da zatvori i to zverine iskoristile,a i psi su blizu (koker španijel i nemački ovčar) kuće za živinu.
    Kad ono jutros u dvorišti pokolj

8. negde oko pet - šest, jebemliga, obično kad se probudim popodne - ima karakterističnu bradu, kao da mu je implantirano jaje :)

9. Добар је кокер за роштиља, само га у пајц стави и до јаја. Зајеби живину, кокера ти прикољи. Овчара остави за не дај Боже.

10. Svinje su debele,a ljudi su elegantno popunjeni

11. Ja sam elegantno usvinjen onda!Haha.Ma ono,jebem ti zimu,nemam ni volje da treniram.Jedva sam se nakanio da opet pocnem.Sad nema stajanja nego gas DO KOSKE!

12. Taj Milovan, lik mi ostavio dobar utisak kad je počeo da zajebava ovu malu crnu što tvrdi da je iz BG, a otac joj iz Loznice, a majka iz Krupnja :)

13. Знам лика, живео је близу мене, одселио се давно у Београд. Сећам се како клинац да је стално пичио путем, тренирао. Оде до на неко брдо па се врати и тако неколико пута дневно. Њему то било пичкин дим, не умори се лик. Ја заборавио и да постоји. :)

14. Dobar je do besvesti, izvorni zajebant i pravi erski cinik :)

15. Bruse, koja je iz Loznice, možda je ja znam? :)

16. Брусе, колко су ови пуни стереотипа према овом Арапину јеботе...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.