Crkao mi je komp... Ziveo na rezervi skoro godinu dana i, evo, pre tri dana riknuo... Nepopravljiv. I sada treba izdvojiti 500 jevreja za normalnu masinu. Kada kazem normalnu, mislim da ne moram da brinem narednih 10 godina. :(
Zavisi za šta ćeš koristiti komp, ako je za rad onda se lepa mašina uzme za 500 jevreja, ali igrice... sa tim parama si miran max dve godine i to da teraš na minimalcu novije naslove :))
napišem prvu defku posle 6 meseci, i ktitori mi je obrišu! pu! jes da nije bila genijalna, al nije bila ni baš tolko loša... IT. HURTS. SO. FUCKING. MUCH. :'(
Pored toga što rade po evropskim satnicama, sad su umislili i da su bogovi i javno se imenuju bogovima. Ja mislim da je red neka hajka da se organizuje.
Ne zezam te, razumem te, ja i knjigovodja se danas iščupasmo iz završnog, ceo dan se mlatim sa poreskim kreditom, oči mi zakrvavile, polu luda već danima.
Crkao mi je komp... Ziveo na rezervi skoro godinu dana i, evo, pre tri dana riknuo... Nepopravljiv. I sada treba izdvojiti 500 jevreja za normalnu masinu. Kada kazem normalnu, mislim da ne moram da brinem narednih 10 godina. :(
EDIT:
I mnogo sam zagoreo. xD
Pa za 500 jevreja ćeš teško uzeti mašinu sa kojom ćeš biti miran 10 godina, moje iskreno mišljenje :))
Sad kad dohvatim oklagiju... :P Nema ni slika, samo neki grafici. Spremićeš ti to, ima i tu da dobiješ devet il' deset. :)
Pre osam sam uzeo za 400 i ziveo srecno sedam godina, dok nije graficka riknula... A tada je bio luksuz graficka sa kulerom...
Zavisi za šta ćeš koristiti komp, ako je za rad onda se lepa mašina uzme za 500 jevreja, ali igrice... sa tim parama si miran max dve godine i to da teraš na minimalcu novije naslove :))
Slabo igrice, uglavnom rad i blu ray filmovi.
Nije baš na minimalcu, ali da, slažem se svega oko dve godine si miran. :)
Levo mudo mi je niže od donjeg.
napišem prvu defku posle 6 meseci, i ktitori mi je obrišu! pu! jes da nije bila genijalna, al nije bila ni baš tolko loša... IT. HURTS. SO. FUCKING. MUCH. :'(
Meni jednom obrisali poster:
ženiš svoga sina
da zaplačeš
mora da je bag pojeo...
mora da je bog pojeo...
Pored toga što rade po evropskim satnicama, sad su umislili i da su bogovi i javno se imenuju bogovima. Ja mislim da je red neka hajka da se organizuje.
neutešna sam.....
jebote, ladno sam se štrecnuo koji mi je kurac da to napišem... sreća tvoja da sam uradio završni inače bi sad svašta bilo :)
Bwahahaha završni....
zajebavaj ti samo, znam gde radiš ;)
jos malo pa punim 18, vise nikad necu biti maloletnik :(
Ne zezam te, razumem te, ja i knjigovodja se danas iščupasmo iz završnog, ceo dan se mlatim sa poreskim kreditom, oči mi zakrvavile, polu luda već danima.
Znaš gde radim? Ova Vuka bre puna stokera!
Sa poreskim kreditom? Koleginica?
Objaviš sliku kaktusa i ruke koja stoji na papiru sa zaglavljem firme. Jebiga, ne ide to :)
Ode po ćeru broj jedan da je vratim s trninga. Ćao.