@Bruce kad vec imas oko sokolovo sto me ne upozori?
Jednog sam upozorio pa se ljutnu na mene ;)
Ne mogu si pomoći, imam urođen talenat za primećivanje mitesera u uglu nosa Mis Univerzum, valjda sam zato dobar u ovom glupom računovodstvu koje mrzim... kao Bata Stojković u Balkanskim pravilima što popravlja satove :))
Evo da vam malo uljepšam veče ako ste mislili da je do sad sranje bila.
Pazi sad ovo:
Dodjem kući s posla kaže stara evo ti sijalica, zamjeni. Krenem odvrtati pukne grlo u ruci ode sve u pičku materinu,iskočli svi osigurači, ja se skršio sa stolice.
Ok, usisam fino staklo ,odem po zeta da da ga dovedem na ručak i sve je bilo dobro dok nisam krenuo da ga vozim u grad. Prc, ne mogu se vrata otključati. Neće da ga jebeš. Ne zeta, bravu. Kaže stari skači sa balkona i ajd probaj s druge strane. Oću kurac bojim se visine, zet se prepao da će se isprljati. Opsova nam stari obojico lijepo mamu u pičku i skoči preko nekog drveta na drugi balkon i ode.E tu počinje zaplet koji je trajao dva sata i da ne dužim, probudili smo sve u zgradi što je bilo sitnije djece i na fin način nismo mogli otvoriti vrata. Provalimo metodom pokušaja nogom u bravu dok se boje ne rastope. Štok, brava, živci, burgija, dva šarafcigera sve u tri ljepe je otišlo.
Aj izašli smo napolje, odlično. Dolazimo do kola, ključ u bravu ništa. Kontam učinilo mi se, probam opet propadne brava u vrata. Ostatak izvadim na ključu. Pogledam u nebo, kiša pada, kontam, spucaće nas grom kažem ja njemu aj u kuću pa da zovemo nekog da dođe po tebe. Stari uzeo metar mjeri vrata, stara čisti iverje i farbu što je spala sa štoka. Ja ponavljam u sebi 279 puta `Je`l moguće ovo da se desi za jedno veče?`
Opet ću ja, šta vi mislite jel moguće ovo da se desi za jedno veče?
I da dodam, ovo sam pisao sa maskom za ronjenje. Bojim se da će mi eksplodirati ekran u facu hahahaha
Au Gligorije... nominujem te za maler godine.
Ja da sam na tvom mestu išla bi da spavam.
Mada već si imao tri malera, trebalo bi da si završio ciklus. :)
Jbg Spavalice.. Ne znam šta da ti kažem.. Zajebano...
Mene tuga ufatila najviše što mi svi popuju.. Ne mogu ništa da uradim, a da mi neko ne sere nešto.. I nepravda me tišti.. Eto, ovde mogu da budem pičkonja i da kukam...
aj kad se kuka,da udarim i ja,verovatno pred fajront....
smorio se od ljudi sa sajta,uzgaja se netolerancija,nekultura i debilizam,tako da sam zvanichno i oficijelno odluchio da se trajno odjavim,bez moguchnosti povratka!
egzekucija u pripremi,nadam se shto pre =]
To i radim, posle mi popuju kako sam mnogo osetljiva i ne znam da se kontrolišem.. Ne sme to tako, ne mogu se sa celim svetom posvađati.. bla bla bla.. i sve tako :D
Zar I ti Nato? :) Ima da osnujemo klub birokrata na Vuki!
@Bruce kad vec imas oko sokolovo sto me ne upozori?
Daglas Maikon
ženiš svoga sina
da zaplačeš
Даглас брајко вениш сира Слога, вениш сира Слога.
Jednog sam upozorio pa se ljutnu na mene ;)
Ne mogu si pomoći, imam urođen talenat za primećivanje mitesera u uglu nosa Mis Univerzum, valjda sam zato dobar u ovom glupom računovodstvu koje mrzim... kao Bata Stojković u Balkanskim pravilima što popravlja satove :))
Evo da vam malo uljepšam veče ako ste mislili da je do sad sranje bila.
Pazi sad ovo:
Dodjem kući s posla kaže stara evo ti sijalica, zamjeni. Krenem odvrtati pukne grlo u ruci ode sve u pičku materinu,iskočli svi osigurači, ja se skršio sa stolice.
Ok, usisam fino staklo ,odem po zeta da da ga dovedem na ručak i sve je bilo dobro dok nisam krenuo da ga vozim u grad. Prc, ne mogu se vrata otključati. Neće da ga jebeš. Ne zeta, bravu. Kaže stari skači sa balkona i ajd probaj s druge strane. Oću kurac bojim se visine, zet se prepao da će se isprljati. Opsova nam stari obojico lijepo mamu u pičku i skoči preko nekog drveta na drugi balkon i ode.E tu počinje zaplet koji je trajao dva sata i da ne dužim, probudili smo sve u zgradi što je bilo sitnije djece i na fin način nismo mogli otvoriti vrata. Provalimo metodom pokušaja nogom u bravu dok se boje ne rastope. Štok, brava, živci, burgija, dva šarafcigera sve u tri ljepe je otišlo.
Aj izašli smo napolje, odlično. Dolazimo do kola, ključ u bravu ništa. Kontam učinilo mi se, probam opet propadne brava u vrata. Ostatak izvadim na ključu. Pogledam u nebo, kiša pada, kontam, spucaće nas grom kažem ja njemu aj u kuću pa da zovemo nekog da dođe po tebe. Stari uzeo metar mjeri vrata, stara čisti iverje i farbu što je spala sa štoka. Ja ponavljam u sebi 279 puta `Je`l moguće ovo da se desi za jedno veče?`
Opet ću ja, šta vi mislite jel moguće ovo da se desi za jedno veče?
I da dodam, ovo sam pisao sa maskom za ronjenje. Bojim se da će mi eksplodirati ekran u facu hahahaha
kome si ti pišo po grobu meni nije jasno...
Au Gligorije... nominujem te za maler godine.
Ja da sam na tvom mestu išla bi da spavam.
Mada već si imao tri malera, trebalo bi da si završio ciklus. :)
Što je najgore, kolko se ja sjećam nisam nikom. Dobro ne znam šta je bilo u subotu, al prilično sam siguran da nisam pio sa sektalika po grobljima :)
I ja kontam da bi to bilo za večeras. Al ni ne bi spavao bar dok ne vagne dvanaest hahaha
Tuga me neka ufatila, zbog svega i zbog ničega...
Lavando, i mene je, i to baš onako. Eto, bar nisi jedina.
ta se tuga zove bluz, to leči samo dobra muzika i jedno kvalitetno piće...
http://weknowmemes.com/wp-content/gallery/and-not-a-single-fuck-was-given-that-day/and-not-a-single-fuck-was-given-that-day-airplane.jpg
Jbg Spavalice.. Ne znam šta da ti kažem.. Zajebano...
Mene tuga ufatila najviše što mi svi popuju.. Ne mogu ništa da uradim, a da mi neko ne sere nešto.. I nepravda me tišti.. Eto, ovde mogu da budem pičkonja i da kukam...
aj kad se kuka,da udarim i ja,verovatno pred fajront....
smorio se od ljudi sa sajta,uzgaja se netolerancija,nekultura i debilizam,tako da sam zvanichno i oficijelno odluchio da se trajno odjavim,bez moguchnosti povratka!
egzekucija u pripremi,nadam se shto pre =]
Jbg, ja bolje i da ne kuckam što me uhvatila tuga, jer bi bilo mnooogo patetično, ali eto, šta ću.
Ti lupi šakom o sto, ne daj da ti popuju :D
A, ne, ode Zoki.
To i radim, posle mi popuju kako sam mnogo osetljiva i ne znam da se kontrolišem.. Ne sme to tako, ne mogu se sa celim svetom posvađati.. bla bla bla.. i sve tako :D
Aaaaa začarani krug :D
Jbg, a nekad sve dođe na svoje samo, ne znam.
E a i mene užasno nervira nepravda, ufff najviše to mrzim.
:kašlj: get laid :kašlj:
nestale mi pljuge jebene,nestale mi pljuge,brate