Moram nekom da se izjadam :((

1. Фејзбукманијак

у којој кафани радиш рејвен?

Neću da ti kažem, pa da dodješ da mi praviš haos po kafani.

2. Neću da ti kažem, pa da dodješ da mi praviš haos po kafani.

Ma reci bre, da dođemo da ti napravimo promet :)

3. Ma ne radim u kafani bre.

4. Moram da se selim. To je samo po sebi loše. A još gore što nemam gde. A nemam gde jer na jebenom Novom Beogradu ne mogu da nađem odgovarajući stan sa pristojnom kirijom. Ili izdaju nameštene stanove (za ovu bagru studentsku što ništa ne uči već samo loče i troši pare) a meni treba prazan, ili neće porodicu sa decom (jer ima li većeg zla od porodice sa decom pod kapom nebeskom) ili traže para kao da izdaju stan na Menhetnu i radije će da ga drže praznog na oglasu godinu dana nego da razmisle o spuštanju kirije.

5. Uh Advokado, gadno.

6. Advokado dodji kod mene u Zarkovo,
    izdajemo garsonjeru :)

7. Advokado dodji kod mene u Zarkovo,
    izdajemo garsonjeru :)

Kako mi je krenulo, ovo će biti sasvim realna opcija :)

8. Nemoj tako, Zarkovo je mnogo lep kraj :)

9. ništa loše ni pomislio nisam :)

10. Aj iseliću ja one na Čukarici, nema od Ade 100 metara. Odgovara? :D

11. Ima ovde u Vinči nenamešten jednoiposoban za 90 evra. Odma do mog stana.

Ako hoćeš mogu da ti islikam unutrašnost.

12. Ladno sam znao da ću više ponuda da dobijem na Vuki nego od ovih agencija. Fala ljudi, kao da ste mi našli stan :)

13. fala vama troma. Za ceo dan,samo jedan covek se setio(ne racunam porodicu). Bedan neki osecaj me muci sad. Odoh se napijem i u kurac!

14. Srećan rođendan, i izvini, ja samo moju muku vidim pa sam tvoju prevideo :)

15. E i Advokado, tebi želim da nađeš stančugu od 150 kvadrata na Novom Beogradu za mesečni zakup od isto toliko evrova. :)

16. Hvala Veverice, iz tvojih usta...

17. Posteri o Đovaku i 'random poraženom protivniku koji na mreži plače posle finala'...

Ubijaju u pojam, k'o JSL.

18. ne mogu da jedem sardine na miru jer imaju kičmu kao leopard pa gubim vreme dok odvojim

19. Evo i ja da napišem nešto što mi na duši stoji dugo vremena:

Želeo bih da se javno izvinim Mylyci što sam fotošopovao njenu glavu na moj avatar i po sred čela joj napravio rupu od metka. Mylyce izvini i praštaj.

Kurdu, što sam ga smarao i cimao za sve i svašta, čoveku dozlogrdilo. Kurde praštaj, i javi mi se na PVT imam neke zanimljive informacije za tebe, a tiče se JP NOS. Veruj mi svideće ti se info.

Zyclon- Iako ne znam šta sam uradio, čovek je malo kivan na mene. Zyclon praštaj, nadam se da ćemo ostati u ok odnosima.

Kaizenu, što sam ga smarao na PVT, Kaizene praštaj.

Eto. Sad se osećam kao da mi je kamen pao sa srca.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.