Бејах данас код зубара. После четири године. Четири године немам ниједан проблем са зубима и сад се нашло. Изгледа да је кутњак. Цела лева страна ми је утрнула и имам осећај као да ми уво отпада. Ставила ми лек на зуб али ако и даље настави да ме боли онда морам да идем на хирушко одстрањивање кутњака јер није израс'о. Туга.
Evo i ja da napišem nešto što mi na duši stoji dugo vremena:
Želeo bih da se javno izvinim Mylyci što sam fotošopovao njenu glavu na moj avatar i po sred čela joj napravio rupu od metka. Mylyce izvini i praštaj.
Kurdu, što sam ga smarao i cimao za sve i svašta, čoveku dozlogrdilo. Kurde praštaj, i javi mi se na PVT imam neke zanimljive informacije za tebe, a tiče se JP NOS. Veruj mi svideće ti se info.
Zyclon- Iako ne znam šta sam uradio, čovek je malo kivan na mene. Zyclon praštaj, nadam se da ćemo ostati u ok odnosima.
Kaizenu, što sam ga smarao na PVT, Kaizene praštaj.
Eto. Sad se osećam kao da mi je kamen pao sa srca.
za vikend sam radio k'o dragstor lokal se zatvori u pola 4, a u 6 se otvara, a ja radio subotu drugu smjenu i nedelju CIJELI DAN, boli me svaka koscica u tijelu skoro 24 sata nisam stao, jedva sam ugrabio 15 minuta da jedem juce....
za vikend sam radio k'o dragstor lokal se zatvori u pola 4, a u 6 se otvara, a ja radio subotu drugu smjenu i nedelju CIJELI DAN, boli me svaka koscica u tijelu skoro 24 sata nisam stao, jedva sam ugrabio 15 minuta da jedem juce....
ма што би јео кад можеш да се жалиш на вукајлији? лололо
Каизена треба спемовати пвт-има, а Мулуци си требо да фотошопираш треће око на сред чела.
Бејах данас код зубара. После четири године. Четири године немам ниједан проблем са зубима и сад се нашло. Изгледа да је кутњак. Цела лева страна ми је утрнула и имам осећај као да ми уво отпада. Ставила ми лек на зуб али ако и даље настави да ме боли онда морам да идем на хирушко одстрањивање кутњака јер није израс'о. Туга.
Želeo bih da se javno izvinim Mylyci što sam fotošopovao njenu glavu na moj avatar i po sred čela joj napravio rupu od metka. Mylyce izvini i praštaj.
Kurdu, što sam ga smarao i cimao za sve i svašta, čoveku dozlogrdilo. Kurde praštaj, i javi mi se na PVT imam neke zanimljive informacije za tebe, a tiče se JP NOS. Veruj mi svideće ti se info.
Zyclon- Iako ne znam šta sam uradio, čovek je malo kivan na mene. Zyclon praštaj, nadam se da ćemo ostati u ok odnosima.
Kaizenu, što sam ga smarao na PVT, Kaizene praštaj.
Eto. Sad se osećam kao da mi je kamen pao sa srca.
ЕДИТ: Да ли нам се то Редиејшн вратио?
Jesam. Kako si čeljade?
Ево, гура се некако :)
ти другар?
Čeljade nek' prođe sve kako valja... kad se setim ciste na šestici, 2 meseca nisam oka sklopio.
ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАА
Od sad samo defke furam i ne ide mi loše mogu ti reći.
А што се ниси вратио на стари?
Kobejnovao sam ga, iz ličnih razloga.
A i ovde sam počeo lepše defke da izbacujem.
ма што би јео кад можеш да се жалиш на вукајлији? лололо
milica tenšinhan hahaha
Ma to za juce govorim :D danas sam slobodan, a ne mogu krociti iz kuce od umora
Па који курац има да излазиш из куће? Таман дан за себе лоло
шта дочеках јбт, управо сам цимеру на ''дођи горе на ракију и џонгу'' одговорио са ''не могу, спремам испит''
ладно постајем http://vukajlija.com/jezivi-komsija/40230
Sjebao sam sve štos sam sjebati mogao. Neću više nikad' da budem u vezi. Koj' će meni to kurac...
Šta je bilo, Skočko? Nemoj da si na kraj srca...
Мише, зачадиш справу и све лепо.
ja bih takođe da utešim skočka, ali i da se uguram za ovu spravu što čeljade pominje. DAJ GRANJA, ZNAM DA IMAŠ!
forget, imaš pvt, detalji nisu baš za javnost :D