Moram nekom da se izjadam :((

1. E, nemam vremena, stvarno, ali verujem da ćeš ti to napraviti kako treba :))

2. Nemaš mnogo od filozofije :)

govorite u svoje ime
    phehehe

3. Haha, pa ti si profesionalni filozof, to je nešto drugo :))

4. videh juce,po ko zna koji put,kako izgleda promasen zivot...sranje.

5. pretpostavljam da si to video u kafani...jebi ga,to je mesto za takve stvari.

6. Otac Gavrentije
    videh juce,po ko zna koji put,kako izgleda promasen zivot...sranje.

Što mi se nisi javio? :D

7. Imam evro ipo u džepu do 13 da izdržim. Idem da bacim kladžu i da se ubijem po mogućnosti.

8. E i da jedem neki smrznuti burek , samo to imam u kući.

9. Udji nekom u vocnjak i naberi jabuka. ako ima njivu, uzmi i par kuruza. s tim ces pregurati do 13, vrlo je hranljivo.

10. Živim u sred grada jebenoga.

11. LEPOTICE GRAAAAADA IZ NAŠIH VREMENAAAAAA SREDOVEČNA ŽENOOOOOOOOUUU SLIKOUU URAMLJENAAAAAAAAAA

12. Hocu da raaadim, pa sam htela da konobarisem a keva me smara da ne radim to, kao u fazonu na sta sam spala, kao neka ciganstura, tim recima. Ne znam zasto je lose raditi kao konobarica, posao kao i svaki drugi.

13. Ma pusti ti te priče. Samo dok je pošten posao i dok se to tebi radi, zašto da ne.

14. pa imas raznih kafica.ne mora da znaci da je dobro ako je lepo nasminkano.

15. pa ima, ali ne kapiram zasto je lose to raditi, ne bih bilo koji kafic sa bilo kojim gazdom, nasla bih valjda nesto normalno

16. nije lose raditi to,ne kazem,samo sam hteo reci da ima svacega.ja ne bih mogao to da radim,ne zato sto me je sramota ili tako nesto slicno,vec je jako tesko raditi sa ljudima.uglavnom,nalazim neke kratkorocne poslove fizikalisanja dok studiram.posle kada zavrsim,videcu sta i kako dalje.

17. Gledam one suve čarape, i naiđen na tri para nekih gadnih, gadnih, gadnih, gadnih crnih... Imaju samo ono ''Abidasssy'' kako god... I ja kontam to bratovo, donesem mu u sobu, a on mi vrati i kaže ova tri para su tvoja. Koliko očaj čarape imam, sramota...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.