Moram nekom da se izjadam :((

1. ide leto, kupi lepe sandalice, a čarape pokloni bratu :)

2. Brus, u tome i jeste problem! To radim svake godine, čarape na izdisaju, ali krene leto, te mi više ne trebaju, i oma pokupujem sandale, i onda čarape ne obnavljam i krpim. :D Nesam ih obnavljala dve godine, grudve imam u tkaninu ka perinač. :D

3. Ovde se ljudi jadaju jer nema posla, jer je kriza, a ti o čarapama... c c c

4. Hvala gospodu bogu i svim ostalim bogovima te sam konačno izašla iz ozbiljnijih problema posle dve teške godine, pa sad mogu o čarapama da pričam. :) Mene samo nije jasno gde, kako sam JA kupila tako gadne čarape, pobedila sam svako muško u izboru.... Mora da mi ih je neko kupio.... Možda ćale? Jebote, gledam ova tri para i neveruem.

5. Možda imaš podvojenu ličnost. Druga ličnost ti je drvoseča koji kupuje ružne čarape

6. Juče sam izlomio Logitech-ov miš. Igrao 8 ball pool, i ne mogu da nacentriram a igrao sidnejski turnir u finalu. I onako da nacentriram samo crnu lopticu i mrdne mi se miš, i promašim. Posle ovaj ubacio i ja uzmem miš i prvo ga od sto, pa ustanem pa ga u zid odlomim, i izvučem iz kompa pa ga ubacim u kantu odmah. Sad mi na ulubljenom zidu stoji crna fleka.

7. Dr.... Dr.... Drvoseča? JA?! Ja?! Uh, to bi bio jako težak udarac za moju sadašnju cvetnu ličnost... :) Ne, ja sam ubeđena da je neko drugi to meni kupio, inače se ne sećam kad sam poslednji put kupila čarape, minimum ima dve godine.

8. meni se dešavalo da tako u brzini negde zaboravim čarape pa možda imaš i ti nekog zaboravnog, mislim, u društvu, ako me razumeš...

9. možda ima zaboravnog mlađeg brata

10. Успео да помешам два скроз различита лика, једини изговор да их никад нисам уживо видео или једанпут кад сам био мртав пијан.

11. Ček, kakve to ružne čarape muškarci kupuju?

Kod mene smiju da postoje samo pamučne bijele, sportske - one skuplje i kvalitetnije za sport i rekreaciju te obične tanke crne i smeđe za sve što nije trenerka.

12. Verovatno misli na one s romboidima, obično u kombinaciji plavi-zeleni ili crveni-žuti, takvih valjda svako ima bar po par. A i tebi skočko sigurno niko ništa nije pričao, svi znaju da si pican :)

13. Брате, ја сам добио од неке фамилије емпорио армани чарапе које ми стоје неотпаковане јер немам полу-смарагдно-полу-бордо одело уз које бих их обуо.

14. Pa oke, brate, ne moraju se striktno poklapati boje kao do sada što su, modni bonton je pretrpio dosta izmjena. Ako je to ona boja za koju mislim da je (vidio sam takve u butiku baš neki dan) bila bi ti fora da upariš kravatu, kaiš i čarape, odijelo crno u gangsterskom stilu (uz bijele vertikalne pruge) a nazuješ pradine crvene cipele (ne moraju biti prada, al nek su crvene) i ima da zbariš Boška Jakovljevića dok si reko keks.

15. bele sinteticke carape na crne cipele.to je prava stvar.to ako os da budes paor kada budes grbavio kredit.

16. I pijan loše je al' pripit - to je bijedno!

17. Verovatno misli na one s romboidima, obično u kombinaciji plavi-zeleni ili crveni-žuti, takvih valjda svako ima bar po par. A i tebi skočko sigurno niko ništa nije pričao, svi znaju da si pican :)

E, to! To su te! GROOOOOOZNO! A imam i neke plave na bele pruge i tako te šarenije varijante, onako slatke, ali su skoro sve pocepane, tj, uštopavane. Hahahahhahahahah.

možda ima zaboravnog mlađeg brata

Hahahahhaha, ma, sveže su bile oprane i sušile su se na mom radijatoru. lololo

18. jedva čekam dodem iz ove selendre,
    dupišem faks
    i da me ćale ne smara svaki dan sa pitanjem da li imam cilj u svom životu,
    jer me stvarno zabole, treći sam srednje, imam vremena, alo!
    i jebeno me nervira što stalno neku jebeni negativnu energiju širi, a meni baš lepo trenutno, sve mi je ravno, nemam neke velike brige, i šta koj kurac da brinem sad o svemu tome, a on sav negativan daš ga u pm.

jel iko od vas sa 17 godina znao šta će da radi sutra? znam šta ću da upišem, mogu i sve to, ali baš ceo život nemam isplaniran

uzdravlje

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.