Moram nekom da se izjadam :((

1. stvarno jebote, majka Vuko, koliko vazduha Vi potrosite dnevno?

2. čitav dan mi mušterije čačkaju po živcima. imam osjećaj da će nekome da se najebem mame i da će se moji inicijali N.S. naći u crnoj hronici.

3. Nisam položio ispit, tj nisam ni pao k'o čovek, vratio pitanja... Blokada neviđena...

4. Ovaj Petar Kunić je idiot.

Čuj ti njemu rečenice: "OSLANJAJUĆI SE NA IZLOŽENE PRETPOSTAVKE TEORIJSKA KONCEPTUALIZACIJA UPRAVE MOŽE PRETENDOVATI NA ODREĐENE PRAKTIČNE REZULTATE" pa mislim ono brate što kenjaš bezveze?

5. Okle to skočko?

EDIT: MAda zvuči logično, lolo. :)

6. A pazi ti ovaj deo rečenice:

Dualisti smatraju da je međunarodno PRAVO PRAVO PRAVO.
    (u srednjem pravu, je a akcentovano.)

Vukadinovićka je prsla načisto...

7. Al Kunić na 550 strana lelemudi i jede govna. Ima bar 300 stranica viška teksta zbog njegovog palamuđenja i proširivanja, epitetisanja i mlaćenja prazne slame.

I što je najgore - tako misle i svi profesori, ne samo ja, student.

8. Koji je to predmet u pitanju?

I za ovu knjigu svi kažu da je gomno, ali jbg, moj profesor se ugradio da bude 'koautor' i sada mu je knjiga dobra.

9. Pazi ovu diskusiju gore... i još se čude kad se uvredim što misle da sam pravnik :)))

Kod ekonomista je moguće svesti fakultet (ceo fakultet) sa pet na tri godine. Skoro svi predmeti su duplirani, a rečenice samo izokrenute. Jedno dvadeset posto gradiva je isto u svakom predmetu ali ne smeš nikad da izgovaraš isto nego moraš onako kako je baš taj profesor napisao u svom udžbeniku. Nauka je matematika, sve ostalo je iz nje nastalo, a od otpadaka i škarta je stvorena ekonomija...

10. ЦКМ, твој декан се увалио код мене на факс на два испитна рока и одма тражи да се купе његове књиге из Управног права. А књиге су му голо говно у односу на књиге наше покојне професорке Невенке Бачанин, које су само срање. :)

11. Kod ekonomista je moguće svesti fakultet (ceo fakultet) sa pet na tri godine. Skoro svi predmeti su duplirani, a rečenice samo izokrenute.

Ovo ja godinama pricam i koristim kao argument da je ekonomija go kurac od nauke i prosipanje prazne price, jer sam srednju zavrsio ekonomsku i stvarno iz svakog jebenog predmeta ucis isto samo izokrenute recenice.

12. Miloše, današnji fakultet ekonomije je Toskićeva strategija prženog jajeta primenjena sama na sebe. Dakle, uzmeš jedinu stvar koja zaista neki kurac vredi u celoj nauci i implementiraš na samu nauku i dobiješ ekonomske fakultete za koje ti treba tim procenitelja da pređeš između dva fakulteta bez gubljenja godine.

13. зју,како се напих синоћ..

14. Nikako da dodje prolece...

15. perinho
    Studiram medicinu

Ja studiram ETF pa ti vidi

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.