U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
eto šta se desi kad crnogorac dođe u beograd, odma ga neka nesreća snađe... nikako da nauče da ne treba da dolaze.... :)
bez zajebncije, (ako nisi trol) nemoj da budeš u fazonu da ne znaš koji i kakav tumor imaš. moraš doooobro da se upoznaš sa materijom, jer je tvoje telo u pitanju, i ti si taj koji mora da donosi odluke o svom zdravlju. raspitaj se o svim aspektima, o svim načinima lečenja, jer moraš svog neprijatelja dobrano upoznati, kao i oružja kojima ćeš se boriti sa njim. na kraju, obavezno slušaj lekare, ali misli i svojom glavom, jer umeju neki ut da dozvole da im sujeta pomuti razum...
Ako te zanimaju posledice hemoterapije javi se na pvt.
Opustite se,izvućiću se ja,tako mi kršnog kamena cetinjskoga. sutra mozda,ocu da se naspavam,pa cu posle da ucim benigne i te gluposti
jebote,jel moguce da je neko stvarno trolovao da je bolestan? Boze pomozi.
hehhee ma jok, samo su ns trolovali da je jedan lik umro... :D
Sta ucini jedan Jankela, vise se ni postenom Crnogorcu sa rakom ne veruje kad dodje na forum. Jebala te Anne La Moon dildom u usranu bulju, Jankela!
Sheka, nemoj da se deprimiras, tolike si sifilise prelezao, a neces jedan bedni rak pluca!
ahahhahahahah džeriko me odma oraspolozio...
prije sam gledao tvoju debatu sa nekim momkom u vezi nekkih vasih stranaka,ja preplakao:D
http://www.cubadiplomatica.cu/serbia/EN/Home/tabid/15721/ctl/Details/mid/24879/ItemID/9469/Default.aspx
Seka brate ljudi troluju na sve moguce nacine, ni ja ne razumem bas zasto al' eto ipak je ovo internet zajednica mozes jedino vjerovati nekome na rijec, a to u danasnje vreme bas i nije pametno
troll :D
ako nije,drz se matori...
Kad odes na operaciju mozemo da otvorimo temu PVT-ovi podrske za Shekuu
al ovo je najjace
REKLA SIMI DA NE VOLI ZIMUUUUU.....
Jadan Sima...
pre 13 sati
Срета-Штета
Не стигох да гласам за насловну, Циклон већ закључ'о тему. :Ѕ Кад пре?
pre 11 sati
lemaja
gladna sam...
pre 11 sati
Drug Raja _-_
Nisam gladan...
pre 11 sati
Shekaa
Imam kancer...
pre 11 sati
Radijacija
Hrana?
pre 11 sati
lemaja
više nisam gladna.... ručala sam...
pre 11 sati
lololo
Riknuo mi kodirani ključ od kola, nemam rezervni, istekla mi registracija pre tri dana...jurim se sa majstorima...
Riknuo mi kodirani ključ od kola, nemam
rezervni, istekla mi registracija pre tri
dana...jurim se sa majstorima...
Ristić može da reši problem. Nije mi platio reklamu, ali verujem da je urgentno. Rešio sam problem za manje od jednog sata. Doduše, treba da imaš onu kod karticu, ili kako se već zove. Koštalo me je 3500, a iz fabrike bih ga čekao tridesetak dana i bio bi skoro četiri puta skuplji.
Ma evo zovem, raspitujem se, a sad mi jedan majstor kaže da možda i nije do ključa, nego kao kod ovog mog krša ima neki kurčić ispod menjača koji hoće da glavi i blokira struju..doći će sutra da pogleda.
A ti misliš na Ristića iz Zemuna? On mi je prvi izbor ako se ispostavi da je ključ stvarno.
Smoren sam. Nema neki poseban razlog. Krajnje je vreme da vidim sa ženom da mi nabavimo ljubavnicu bar kao prelazno rešenje. Nemere se ovako više.
Iz Zemuna, jašta. Iz ovlašćenog servisa su mi ga onako diskretno preporučili.
Daj link za tog Ristica, necu da zavrsim ko natnat!
Evo ti Ristić
http://www.infostar.rs/delatnost/automobili/auto-bravari/auto-bravar-ristic
bilo je to na dnevnom redu kod mene ali nije prošlo. sam sam kriv kad sam uveo da se sve odluke donose konsenzusom. viđi nešto završi mimo tendera.