U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Natnat, javi da li su i dalje te cene!
Hoću, ako se ispostavi da je ključ.
Kako glup dan i jos gluplje popodne, sivilo jebogati, samo za spavanje..
Nešto me sastavilo, toliko da danas nisam otišla na posao.
Razbija me glavobolja i nemam snage da 'odam, samo se vučem po kući.
@Shekaa - Srećno.
I posle kažu ljudi stereotip - ako ti je problem otključavanje brave, zovi Zemunca...
Plata još uvek nije legla, žena mi bolesna ima temperaturu 40, nisam spavao celu noć da budem pored nje ako joj pozli.
Frižider nam prazan.
A nisu nam overene knjižice, baš zbog moje firme.
Jebo ti moj život.
E dodjavola Radijacija.
Pa odvedi je u hitnu, ako ima temperaturu 40 onda je hitan slučaj i moraju da je prime i bez knjižice.
otišla sam kod drugarice koja je bolesna k'o konj jučeR, da je obiđem
i danas sam u gorem stanju od nje, temperatura piči, ja roštiljam i te fore
u pičku materinu
I ti Vidra? Ovo neka epidemija?
Uhvatio sam svoju dlaku na glavi na delu, kako sedi. Kad sam je iščupao, bila je pola smeđa, pola bela. Ode mladost kao lišće jesenje...
Em sam se razbol'o, em ne mogu da se iskenjam k'o čovek. Pola sata serem brabonjke.
jes' epidemija, svega mi.. znam jedno deset ljudi u istom stanju
Држ се!
Vidra, odma' zaleži, nalij se čajevima, i ako imaš temperaturu popi par komada defrinola.
A ti Vald, join the club, ja ću za koju godinu imati frizuru kao Cruella De Vil.
ja imam ceo sedi pramen, a dvadeset mi je dva ljeta
Oj motorko jebem li ti zube, zbog tebe me ni cure ne ljube...
mr. sheffield
Boli te uvo, to ti je neki fazon, kao mister No.
ja imam sjede dlake još od puberteta.
eee, deco moja...