Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne zato što ne jedeš meso, to mi je devedesetih bilo normalno, nego zato što ga ja skoro uopšte ne jedem, a nisam vegan :)
Sori, kakva sam Koštunica.
Svakako, ponuda za liker i dalje stoji.
Šta da ti kažem, ne daj se, i ako nadješ neki delotvoran lek javi i nama.
(Ne računam ove iz apoteke, to smo već probali.)
Рејвен, сти домаћица? Само нешто куваш.
Nervoza je precijenjena. Nervoza je pičin dim. To se riješi jednom kratkom meditacijom i istezanjem.
Ne trošite živce, koj vam je?
Probada me srco. Neću ja još dugo.
sve gotičarke dobro kuvaju, samo ponekad ne znaš šta ima u jelu :)
Nije no si se najio hrane pa te stiska želudac.
Smanji malo, svejedno.
xD
Nervoya se leči magičnim napitkom od ječma i dobrim društvom, bar kod mene to djeluje
ha! ni ja ne jedem meso, iz zdravstvenih razloga, ali - fuck it! jednom mesečno se počastim, uzmem pljeku, ili ćevape, ili pečenje.... aupičkumaterinu - it's just a ride - to mi druga mantra, od THE GREAT bila hiksa...
gogo, znam te podmukle gadove koji te sačekaju kad im se ne nadaš, pa samo puknu posred pleksusa... trik je da se izvežbaš da u tim trenucima sebi svesno izmestiš pažnju, obično uz pomoć mantri... ja još radim na tome, ali nek sam prokleta ako se ne dovedem u totalni zen, makar this time next year... :)
edit: sad gledam ovog ludaka bila mahera, kaže "death is not the worst thing that can happen to you" hahahaa car
Skočimiše, nemoj me zezaš još i ti, kate molim. Ne meditiram, al upražnjavam drugu veštinu, bolju od meditacije, bar meni. Al ipak sam ljuCko biće, das razumemo.
Rejven, kakvi koštunica, ja sam samo vegetarijanka, ne veganka :)** Inače, to je osobina koju ovde zdušno koriste da me "propituju" o klopi-i sprdaju se na moj račun :)
A što se tiče likera..ne odbijam ni u ludilu! Može, oma.
Edit opet:
Lemajo, vežbam bezmalo pet godina da se ne nerviram uz pomoć Tai-a. I pomaže, ali ne može da mi stvori trenutno rešenje, ad hoc. I onda se još više uznemirim , misleći-sve je uzaluuuud...(a u pozadini se čuje neka ljiga od muzike). Mada; imam neke tehnike i vežbe, pa pomaže. Samo sam sad malo umorna da ih radim..
A ovu tvoju odluku svim srcem podržavam, pored metode "fuck it" -a.
Ovo je moj životni moto...
Smanji malo, svejedno.
xD
Dal' je od toga? Srco mi trokira kad ti ja kažem, ruka bridi i sve neki žmarci pred očima, k'o bičevi. Malo levo, pa desno, pa sve k'o zakovrnu se pa opet tako. Pa zašešuljam. Gotovo je, tu je to. Pa-pa.
Gogo, zar nisi batalila taj vegetarijanski hipsteraj?
батали винчугу Лујо, једно недељу дана, да биш како одма боље. ракија мајка, говорим ти ја... ал порто те навуко, безбели...
A drugi kavaljer koji me zavitlava za sve pare je moj dobar prijatelj iz teretane, mr.proviron...:)
Nisam, pro, još uvek.
Ma teraj sve u peršun! Ajd uzdravlje!
http://www.dodaj.rs/f/2A/IW/4oRoGXPf/dsc0132.jpg
Ooo, živeli, Rejven! Ovo izgleda kao tečno zlato :)
I jeste, zar sumnjaš u moje alhemičarske sposobnosti?
Ako si u okolini Beograda, smatraj se pozvanom na degustaciju. :)
Taman posla da sumnjam-pa di bi mi duša bila? U okolini od 100km sam, ali ko još broji? :)
Hvala ti, ima da iskoristim ovaj poziv kad-tad. :D
Устајем ти ја јутрос у тоалет, нешто ме боли стомак у левој страни, не могу 'одати.
Некако ти ја одем у купат'ло, обавим нужду кад оно сконтам зашто ме боли стомак:
нестало ми лево јајо. Нема га поред десног сабрата. Кад мало боље, јајо се вратило у стомак. Гледам куд ћу, како ћу, полако га притиснем да се врати назад. Како се вратило, тако ми и очи кренуше напред..
Сад ми нема играња једно време :(