U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Do prošle godine su bila 4, sad ima jedan, i to je više igraonica nego video-klub.
Видим да ниси чуо за појам "торент".
Ја сам за установу колико сам сентименталан ових дана. А и за установу сам шта лупетам редовно. Невиђени кретен.
Čuo sam, ali još ne praktikujem. Filmove skupljam nekih 8 godina, do sada sam za njih dao oko 150 000, još uvek mi više odgovara stara varijanta.
Opet serem brabonjke. Jebem ti prehladu!
А видео-клуб уопште не скида са торента, него легално преснимава са оригинала.
Можда му режу на касету. Јебига, нема свако VHS резач у компу.
haha, taj rad :D
Nisam mislio na toliko staru varijantu :)
Na kompu gledam samo DivX, a DVD na plejeru/TV-u.
svaka tebi čast...
Nije mi jasno zašto bi plaćao nekog da uradi nešto što možeš i sam.
Nisu ni sve budale iste.....
Opet priča o kurvama?
Nažalost, ne.
Opet sam nervozna kao pašče. A taman sam mislila da sam rešila to...
http://www.youtube.com/watch?v=iTEuHfIFK4s
na 4:47
to bi jedna krmenadlica rešila očas posla :)
gogo, ja sam otkrila novu mantru - fuck it. i da znaš da deluje, evo cele nedelje ni jednom nisam odlepila (a bilo je razloga). polupila sam to odavde (maestralni SIR entoni hopkins)
https://www.youtube.com/watch?v=idRDniBjvKc
Evo imam ja krmenadle u belom vinu, you are welcome.
(P.S. I domaći liker od jagoda sa nanom i medom. ;) )
Da vi'š kako će da te prodje.
Brus, da je tako lako, zar misliš da ne biK projela meso? Grrrr!
Lemajo, sve više idem u tom pravcu.Dozlogrdilo mi da se jebavam zbog gluposti koje mi jedu život. Al ovo je podmuklo, dođe mi ko nalet nervoze, pa udari na mene nespremnu, onako pizdinski.
Rejven, fala ti od srca, mene Brus kraljevski zajebava zato što ne je'm meso.
Edit: Kakav je kralj ovaj Hopkins, ja sam još uvek ludo zaljubljena u njega. Još od "Jaganjaca".