Ovde rokaju vino od sorte Otelo (u mom kraju), udara kao pneumatski čekić - a to što si ti pila sa nalepnicom Subotica se verovatno meša u nekoj kadi u okolini Doboja :)
UBR: ako na flaši piše "Subotica", a nije Gorki list - beži od te flaše što dalje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Očito nisi pio domaću sangriju iz tegle sa voćem... eh, taj kompot, slatko voće zaborava... :)
Jebo je ti Bruce, pio sam je nego ja ne volim sladunjava pića pa zato ni koktele nešto ne konzumiram. Volim da pijem čista pića.
ma pila sam neku bijelu
prelijepa je, bokte
to je tekila bjanko Vidro, nije sangrija :)
Ženo, ocad se neš alkoholisat, trunje ti poljubim, ščula!
Đecu da rađaš, kućanica da budeš!
jes vala, i svako po šes kila da ima na rođenju :)
Ja sam jedared zapalio rakiju da gori, pa probao da pijem, oprljio obrvu.
ali, vino praktično i nije alkohol..
Ja sam jedared zapalio rakiju da gori, pa probao da pijem, oprljio obrvu.
Mislim da su to svi radili u svojoj burnoj mladosti xD
Moram li nešto reći?
Mi smo lokali apsint tako zapaljen - kroz cevčicu, pa na kraju srkneš i onaj plamen, jebemti budale pijane...
ne, sangrija praktično nije alkohol a praktično nije ni vino
a i vi bosanci imate neko metiljavo grožđe, ni ne može čestito vino od toga da se napravi, pa ne znate šta je kad rampaš šopi uglavu :p
hahaha, ne seri, ova sangria je mejd in subotica, prava vaša, mađarska :p
8.5%
Ovde rokaju vino od sorte Otelo (u mom kraju), udara kao pneumatski čekić - a to što si ti pila sa nalepnicom Subotica se verovatno meša u nekoj kadi u okolini Doboja :)
UBR: ako na flaši piše "Subotica", a nije Gorki list - beži od te flaše što dalje.
xD
Car Franjo Josip I se okreće u grobu....
kako god, ukusno je
jebiga, otrov k'o otrov
ja samo domaće računam, kakva sangrija, to gore od vranca lolo
Bosanci peku rakiju, Hercegovci prave vino.
I guslam ja tako, guslam, kad kap vode - tap za vrat. Izduva čuna k'o dušica....
ипак нисам нашла кључ...
Opet ti? Što me prozivaš bre? :)