Moram nekom da se izjadam :((

1. oooooooo ne! odsad ću pratiti ko je aktivan, kad postujem. :D
    a jadna, išla sam u par lokala da vidim da mi nisu ispali negdje i nisu ;(

2. Видите како је мени скоро сваки дан?

3. jako si zao prema meni, al nema veze.

4. Ја бих се изјадао на твом месту... :Д

5. Нисам ја зао, не знам што тако мислиш.

6. ma, nema veze, skontaćeš kasnije koliki si kreten.

7. Ko će sad pronaći ključ od srca tvog?

8. JOJ MARKO MAAAARKO
    SUNCE NJENO DRAAAGO
    ZASXTO RADIŠ TAKOOO
    TAKO NAOPAKOOO??!

9. e vidro, el čitaonica od sutra radi ono standard radno vreme?
    (ja se izvinjavam na oftopiku)

10. inače, da se zna, ja ne dežuram na ovoj temi!

pa jebeš je, od 8 do 8 radi valjda

11. Ne zarijevajte mi Vidru, izginućete.

12. joj bože
    drug mi se javio i šalje mi hiljaditi poster i plače od smijeha
    ŠTA JE SA OVIM LJUDIMA
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201303/593408/sundjer-bobe.jpg
    SVI SU NA OVAJ FAZON
    ŽELIM DA UMREM

13. Nemoj, jbt, opusti se.
    Aj sad ti meni reci što se nerviraš zbog idiota? Čemu? Imaš li razlog?
    Ti si autodestruktivna zbog gomile idiota oko sebe? Pa zar nemaš tu neku samosvijest da si intelektualno jača od tih mongoloida, zar ti to ne daje snagu i podstrijek? A? A?

Misli pozitivno, mačko, no sikiriki-meditacija reiki.
    Tako samo sebi škodiš. Ti hoćeš da umreš i sad se tu nerviraš i jedeš i sto čuda a idioti oko tebe gledaju Big brother i Farmu i jedu kokice koje im se lijepe za pokvarene zube pa ih čačkaju kažiprstom dok razmišljaju dal Ekrem prči Vendi il' je to namještaljka. Opusti se, konstatuj da su idioti, nasmij se i slušaj Vagnera. Možda ti dođe da osvajaš Poljsku.
    Šalim se, nemoj slušati Vagnera, to je za nas totalno poremećene psihopate, slušaj Vivaldija, on opušta.

Čuvaj živce, trebaće ti kad-tad.

14. hvala ti na tako opširnom objašnjenju! :D
    stvar je u tome što je lik stvarno divan, i baš ga gotivim i znam da je totalno neiskvaren, pa mi nikad ne bi palo na pamet da mu kažem da je idiot. jednostavno, on je jedna od takvih osoba, onako baš baš baš dobrica. još plus, ja sam mu glavni životni savjetnik, blago meni. ne ide, jednostavno ne ide..i moram da budem fina.
    e, volim vivaldija. al' u takvim momentima mi šubert najviše prija. ili čajkovski <3

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.