Moram nekom da se izjadam :((

1. Daj mu čke. End of story.

2. ne smaraj, baliću, čibe

3. Pa ne moraš da mu kažeš da je idiot, nije to cilj, fora je u tome da iskuliraš te izlive kreativnosti određenih osoba oko sebe i da se ne nerviraš zbog toga.

Vivaldi je najbolji. Šubert i Čajkovski previše bacaju u fantaziju i ljuljaju čovjeka kao u kolijevci. Tebi treba nešto da te istovremeno opusti ali i psihički trzne da se pokreneš ka boljem (takav si tip osobe, uh al sam psihoanalitičar) a Vivaldi je svjecki megacar što se toga tiče. I Vagner, dapače.

4. ispitni rok je kriv za sve.
    kul, a u pravu si, baš volim te lagane melodije, klavir i te fore, romantizam sam najvoljela kad smo učili.
    slušaću malo vivaldija!

5. Vivaldi je najbolji. Šubert i Čajkovski previše bacaju u fantaziju i ljuljaju čovjeka kao u kolijevci. Tebi treba nešto da te istovremeno opusti ali i psihički trzne da se pokreneš ka boljem (takav si tip osobe, uh al sam psihoanalitičar) a Vivaldi je svjecki megacar što se toga tiče. I Vagner, dapače.

Nemo da kenjaš mlogo da ne bih morao da kažem ono što svi znamo. Počinje sa "neš" a završava sa "jebati".

6. I 'Kler d lun' iliti 'Mjesečina' Kloda Debisija, kako to odmori mozak, al' tražiti izvedbu Malinovskog....

7. Nemo da kenjaš mlogo da ne bih morao da kažem ono što svi znamo. Počinje sa "neš" a završava sa "jebati".

Jes, došao sam na forum vukajlije da jebem studentkinje koje su cirka 500 km udaljene od mog trenutnog prebivališta.

8. Moj nick počinje sa "neš" pa opet ne jebem...

9. tuga i opomena
    capoon, sljedeći put kad ti bude dosadno, zamisli da ispijaš plodovu vodu sa ovog snimka
    EDIT: Vidro jebala te vodica i anestezija i snimak.

10. Vagner je odličan...

11. remče, vraćaj snimak! nek odgleda :D

12. ima li iko živ da to nije gledao :)

13. jebi se, poslaću mu na pvt! :D
    porođaj k'o porođaj, sve je to prirodno :DD

14. meni to isti efekat kao u ejlijenu, čak je isti i proizvod...

15. sme da se kači kako dete izlazi, a ne sme kako se pravi? :S

16. iz diz lov det ajm filing iz dis lov det ajv bin srčin for

17. Razbole se lisica suši se ko travaaaaaa.....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.