Moram nekom da se izjadam :((

1. Đe se ne vidi, jes vidio kolki sam? :D

2. U poređenju sa? Džaba sve i ja stavim sliku pa izgledam kao mršav na jednoj, a kao džin na drugoj - nema ništa dok ne sednemo u bife kod onog mršavog crnog konobara na autobuskoj i otvorimo po Nektar :)

3. Oke, nemo se ljutiš, zovi kad budeš dolazio :D

4. Jel se dere Pan u Doboju? Ili je taj trend bio samo u Modriči... ?

5. viš kako sam se suptilno pozvao na vops :)

6. Slabo. Pilo se kad je tek otkriven, sad nikako.

Kod nas lav-jelen, točeni nektar. Toeto.

U Modriči se roka Pan.

7. цимер је од раног јутра одврнуо КЦН на најјаче и дере се уз ћанине хитове. плачем.

8. Vreme dušu dalo za kompjuterski nolajfing, a ja nemam grafičku da ispunim to. Plačem.

9. hahahahahahahah

aj se mijenjamo, taman će mi Ćana dobro doći, ja slušam mjetal odojutra, u glavi mi je ko da sam na mješalici radio....

10. ајде.
    таман га пропусти кроз шаке који пут, можда смањиш количину гејизма у његовој крви, матере ти.

11. Vreme dušu dalo za kompjuterski nolajfing, a ja nemam grafičku da ispunim to. Plačem.

I hear you, Wave. :(

12. Vreme dušu dalo za kompjuterski nolajfing, a ja nemam grafičku da ispunim to. Plačem.

+1

13. Kad kažemn nemam, ne mislim na to da je slaba, već da je crkla. Mogu samo hrom i slike da pokrećem i da gledam filmove u seckanje modu.

Moj život je trenutno bezoblična, siva materija, kao ono kad pomešaš 40 boja plastelina.

14. Jebga čavo, tako ti je to, kad seks otkaže mudo zapomaže. Nego jesi gledao one cene na temi, ako ti je mnogo para reci da vidimo nešto jevtinije.

15. Сморила си, окани се ове теме мајке ти.

16. Jebga čavo, tako ti je to, kad seks otkaže mudo zapomaže. Nego jesi gledao one cene na temi, ako ti je mnogo para reci da vidimo nešto jevtinije.

Idem tamo danas da naručim, pa ono, ako si raspoložen, baci mi na pvt koji predlog još koje kartice, da ne ide preko 125 eura jebiga, nemam više, pa koja da je, neka je..

17. JA gonim vec godinu dana na intgrisanoj od 32mb...nekako mrzim davati pare na racunar...

18. Kućo moja kraj zelena luga ja u tebi živim ko Čaruga....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.