Moram nekom da se izjadam :((

1. Gajbo moja kraj mokroga luga, ja u tebi živim ko čamuga....

2. Preksinoć kolabirao, bila hitna pomoć. Dali mi infuziju, dijagnoza premor.
    Danas se celo jutro vucaram po lekarima,izvadio bolovanje. Bled ko krpa, sad sam kući, u krevetu.

Sad se kolko tolko dobro osećam, malo ćemo se češće družiti ovde jer ne smem ništa da radim neko vreme.

Poželite mi sreću.

3. Preksinoć kolabirao, bila hitna pomoć. Dali mi infuziju, dijagnoza premor.
    Danas se celo jutro vucaram po lekarima,izvadio bolovanje. Bled ko krpa, sad sam kući, u krevetu.

Sad se kolko tolko dobro osećam, malo ćemo se češće družiti ovde jer ne smem ništa da radim neko vreme.

Poželite mi sreću.

Moj ortak tako još u septembru kolabirao, i onesvestio se, u školi, isto premor, ovo ono, ali i nije doručkovao ujutru pre škole, i sl gluposti. Njemu su rekli da šeta, jede normalno (ne preskače obroke nikad), ali i da se bavi fizičkim aktivnostima... Srećno i od mene, ali nemoj samo da ležiš, 15 min prošetaš, neće ti škoditi ništa...jedino ako nedo Bog imaš još neku anomaliju, ali svakako odradi preglede šta treba, mojne da se zajebavaš...

4. jebemu mater, kad trebaju vremenski parametri da ti se poklope, onda neće ki zinat

5. petak veče gledam valeri ajrons protekšn jer sam tako u mogućnosti.

6. Ja sam sasvim okej i nemam na sta da se pozalim. Kako bezveze.

7. Radijacijo, je l' bolje?
    i dalje držim palčeve, za svaki slučaj.

8. Istresao sam celu tubu superlepka na levu šaku. Trenutno je skroz bela i imam rane od pokušaja skidanja lepka.

9. Istresao sam celu tubu superlepka na levu šaku. Trenutno je skroz bela i imam rane od pokušaja skidanja lepka.

Biće.

10. Да, да, лепак, наравно, лепак је то бело на твојој шаци. лололол

11. Брате, знаш каћеш сад да га скинеш... Држи то мало у врућој води да одмекне па онда покушај да скинеш, ако неће остави тако па ће спасти некад или пробај киселину јебига.

12. Prvo, šta ti je trebalo da iscediš sav superlepak na ruku?
    Drugo, ti nisi normalan.
    Treće, skini koliko možeš ono što može da se skine noktom, zatim uzmi prašak za veš, nakvasi ruku i trljaj dok lepak ne počne da se odvaja od ruku i dobro isperi.

13. 1) Ono, namerno sam iscedio, baš sam bio dokon, pa rekoh da vidim kakav je osećaj.
    2) Znam ja to, ali baš me zanima kako si ti to zaključio?
    3) Nemam prašak.

14. Čuj što je cijedio lijep na ruku... Ima čovjek svoje razloge, ako ništa možda je lud, otkud znaš da nema papir i dijagnozu...

15. Otiđi do prve komšinice pa zatraži od nje malo praška i neka ti pomogne da skineš lepak sa ruku.

16. Lepio sam sto, jače stisnuo i ono štrcnulo kao izu hidranta. Jok, od komšinica tražim samo alkohol.

17. Eto ti izgovor, zatraži alkohol pa kaži svoj problem valjda će da ti pomogne. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.