U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Au rođače šta ćeš sad??? Pa za čega ti treba?
Стави све на црвено!
Znam šta je rešenje, kladionica. Ako dobijem havaarija, ako ne dobijem da se pokrijem jorganom.
Преруши се у просјака и испребијај Златка и узми му 20 хиљада немачких марака...
Znam šta je rešenje, kladionica. Ako dobijem
havaarija, ako ne dobijem da se pokrijem
jorganom.
Kolega vidimo se na ovoj temi za godinu dana kada ćeš da pošalješ identičan post, sa tom razlikom da će cifre biti uvećane za jednu nulicu.
Matori imaš mesec i po dana, svaki dan u proseku treba da zaradiš/uštekaš/ukradeš 400 dinara, to ti je kurac.
30e + 0 = 30e
200e + 0 = 200e
What's the point?! (malo te trolujem (M)oćni Zevs)
Ako nađeš način da zaradiš 200e za mesec dana, onda možeš da odigraš za tih 30e nešto, ali inače jok. Zevs zna šta ti priča, on je u frci nekoj sad, poslušaj ga, šta ti fali... Ako ništa imaš prioritete, pa sam razmišljaj glavom, ne znam o čemu se radi ne mogu ti više pomoći.
Što se bre ne drogirate ko sva normalna deca?
Možda se i drogiramo pa nam to problem....
Kupi veliki nož zastrašujućeg izgleda i otmi u nekim mračnim pasažima - neće ti za sumu od 300 evra trebati više od par dana.
Kupiš neke droge za 30 evra, pomešaš sa nekim šećerima, limuntusima i tim kurcima da dobiješ na težini.
Prodaš za 60, kupiš još, ponoviš postupak, 120. i eto za mesec dana ti u džepu dobar 2 soma.
Uzmeš 30 evra, staviš sa strane, zaposliš se negde na mešalici ili guraš kolica (stiže proleće, zidarija počinje), radiš dvaes dana, ako si imao hranu od kuće, i pretekne ti, ako si se hranio od dnevnice, dodaš tih 30 evra, i eto, dobar si možda malo više od dvesta evra.
Sačekaj utorak i sve pare stavi na pobedu Dortmunda i to iz 1-1 nećeš dobiti 200e ali dobitak je zagarantovan.
Ljudi džaba delimo savete nema ga na temi. Pokrio se jorganom.
Znam šta je rešenje, kladionica. Ako dobijem
havaarija, ako ne dobijem da se pokrijem
jorganom.
TU SAM TU SAM.
Laku noć odo da se pokrijem jorganom. Ako dobijem loto sa vama delim, da se svi gudriramo.
Pu jebo sestru svoju megalomansku, eno sad čitam da Šalke Raulu pravi oproštaj i žele da povuku broj njegovg dresa, a igrao čovjek samo 2 sezone za njih, a onaj usrani real, tu istu sedmicu dao ronaldu, jebo li im on majku, da ne kletem sad jadnika, pa đe im je obraz jebem im sve kraljevsko porijeklo da ima jebem...
А јес', па да је тако, све бројеве до 50 би до сада пензионисали. Колико легенди је прошло кроз Реал.
Ma daj enemi, preči im kristijano od njega samo zbog prodaje cr7, đe oproštajna utakmica za 17 sezona, i onu jrpu golova
Ne mogu da verujem da mi reakcije prolaze jako nezapaženo... :///
ja ne mogu da verujem da si u poslednjih pet reakcija stavio sve gifove na koje si bacio miška...
Umorna sam.