Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
sipaj morsku so u lavor vrele vode i lagano spuštaj stopala dok se ne priviknu na temperaturu - kad se voda ohladi bićeš opuštena...
Bruce, opet deliš loše savete. Gogo, uđi u kadu s hladnom vodom (ne zajebavam).
ne bre čoveče, to će samo da je razbudi, cilj je da se umor u ovo doba dana integriše u prijatno spavanje :)
Što ne sklonite ovog ustašu sa sajta, vidite da nam podriva sistem iznutra?
Podizanje telesne temperature i bespotrebno grejanje zglobova samo dovodi do amortizacije istih.
Goga je sportista, njoj se zglobovi ne amortizuju...
E da, Brus, malopre sam napisao defku sa temom koju si samo ti definisao. Baci oko,pa ako mislis da je plagijat, briši. Bolje sam da prijavim nego da dobijem doživotnu!
Moja majka (starija i od vas dvoje, lolo) je isto tako mislila će joj ugrejati zglobove; a oni je, kako kaže, u ledaru smestili.
:češe glavu:
Deco, nemo se svađate, nego nađite srednje rešenje. Gogo, tuširaj stopala i potkolenice hladnom vodom 10-15 sekundi, pa zatim naglo pusti vrelu vodu (odnosno onoliko vruću koliko možeš da izdržiš) na 10-15 sekundi, pa tu proceduru ponovi par puta. Pospešuje cirkulaciju, odmara umorne noge, opušta mišiće i omogućuje miran san. Ne zezam se.
Hvala, Brus, nema pojma naš drugar proviron na koga se navadio :)
Goga se vrnula s treninga, pa je zato umorna. Sad sam sprovela vaše savete o hidroterapiji i mogu reći da ste dobri savetodavci. Doduše, hladnu i toplu vodu sam integrisala u mlaku (poslušala oba saveta), pa ispade ko lutka! :)
ED: Advokado, oduševljena sam koliko kavaljera i dobrodušnih ljudi ima ovde. Hvala na savetima ;)
Bogami, nisam znao da ima ovoliko mudrosti u kišeljenju tabana.
Slažem se sa polednjim savetom. I inače sportisti da praktikuju smenu tople i hladne vode prilikom tuširanja.
Njoj je sada potrebno vraćanje tela u "sobnu" temperaturu, ne dodatno podgrevanje.
Trust me, I know what I'm talking about.
Bre kad ti kajakaš kaže...lol
vojvoda Drinski ;)
Kajakaš? Ovog leta me čeka kajakarenje (ali na mirnoj, pitomoj rečici), jer sam, jelte, početnik totale u tome. Rajderu, de pričaj mi malo o tome. Može na nekoj sportskoj temi, jako me zanima.
Ja pričam sa aspekta nauke, a vi ženu u godinama savetujete aksiomima babske medicine. :(
Opet kažem-proviron, ne znaš još na kakvu si se ženu-stenu navadio.. :) Ja možda izgledam plavušasto, ali sam kao Spartanka. ;) Eh, mladost... :)
moja luda mati pre 40 godina bila prvak na Uni (Sirena Une) - spuštala se niz Štrbački buk kajakom... mrzim kajak...
kakva žena u godinama provirone, to su najbolje godine za žene...
Nema šta Brus, kad poraste-kašće mu se samo :)
Jee, nabavi mi mamin autogram!! Koja carica! :D
Tek sad jedva čekam da se tresnem u kajak! :) Cele zime tovarim snagu za trk i za kajak, jedva čekam da se oprobam! :)