Moram nekom da se izjadam :((

1. sipaj morsku so u lavor vrele vode i lagano spuštaj stopala dok se ne priviknu na temperaturu - kad se voda ohladi bićeš opuštena...

2. Bruce, opet deliš loše savete. Gogo, uđi u kadu s hladnom vodom (ne zajebavam).

3. ne bre čoveče, to će samo da je razbudi, cilj je da se umor u ovo doba dana integriše u prijatno spavanje :)

4. Što ne sklonite ovog ustašu sa sajta, vidite da nam podriva sistem iznutra?

5. Podizanje telesne temperature i bespotrebno grejanje zglobova samo dovodi do amortizacije istih.

6. Podizanje telesne temperature i bespotrebno grejanje zglobova samo dovodi do amortizacije istih.

Goga je sportista, njoj se zglobovi ne amortizuju...

7. E da, Brus, malopre sam napisao defku sa temom koju si samo ti definisao. Baci oko,pa ako mislis da je plagijat, briši. Bolje sam da prijavim nego da dobijem doživotnu!

8. Moja majka (starija i od vas dvoje, lolo) je isto tako mislila će joj ugrejati zglobove; a oni je, kako kaže, u ledaru smestili.

Goga je sportista, njoj se zglobovi ne amortizuju...

:češe glavu:

9. sipaj morsku so u lavor vrele vode i lagano spuštaj stopala dok se ne priviknu na temperaturu - kad se voda ohladi bićeš opuštena...

Bruce, opet deliš loše savete. Gogo, uđi u kadu s hladnom vodom (ne zajebavam).

Deco, nemo se svađate, nego nađite srednje rešenje. Gogo, tuširaj stopala i potkolenice hladnom vodom 10-15 sekundi, pa zatim naglo pusti vrelu vodu (odnosno onoliko vruću koliko možeš da izdržiš) na 10-15 sekundi, pa tu proceduru ponovi par puta. Pospešuje cirkulaciju, odmara umorne noge, opušta mišiće i omogućuje miran san. Ne zezam se.

10. Hvala, Brus, nema pojma naš drugar proviron na koga se navadio :)
    Goga se vrnula s treninga, pa je zato umorna. Sad sam sprovela vaše savete o hidroterapiji i mogu reći da ste dobri savetodavci. Doduše, hladnu i toplu vodu sam integrisala u mlaku (poslušala oba saveta), pa ispade ko lutka! :)

ED: Advokado, oduševljena sam koliko kavaljera i dobrodušnih ljudi ima ovde. Hvala na savetima ;)

11. Bogami, nisam znao da ima ovoliko mudrosti u kišeljenju tabana.

12. Slažem se sa polednjim savetom. I inače sportisti da praktikuju smenu tople i hladne vode prilikom tuširanja.

13. Njoj je sada potrebno vraćanje tela u "sobnu" temperaturu, ne dodatno podgrevanje.

14. Trust me, I know what I'm talking about.
    Bre kad ti kajakaš kaže...lol

15. vojvoda Drinski ;)

16. Kajakaš? Ovog leta me čeka kajakarenje (ali na mirnoj, pitomoj rečici), jer sam, jelte, početnik totale u tome. Rajderu, de pričaj mi malo o tome. Može na nekoj sportskoj temi, jako me zanima.

17. Ja pričam sa aspekta nauke, a vi ženu u godinama savetujete aksiomima babske medicine. :(

18. Opet kažem-proviron, ne znaš još na kakvu si se ženu-stenu navadio.. :) Ja možda izgledam plavušasto, ali sam kao Spartanka. ;) Eh, mladost... :)

19. moja luda mati pre 40 godina bila prvak na Uni (Sirena Une) - spuštala se niz Štrbački buk kajakom... mrzim kajak...

kakva žena u godinama provirone, to su najbolje godine za žene...

20. Nema šta Brus, kad poraste-kašće mu se samo :)

Jee, nabavi mi mamin autogram!! Koja carica! :D
    Tek sad jedva čekam da se tresnem u kajak! :) Cele zime tovarim snagu za trk i za kajak, jedva čekam da se oprobam! :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.