Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako te ne mrzi da izmišljaš toliko? Ustvari, maštovit si, pa zašto bi te i mrzelo...ali da to i pišeš...Pa dobro, dosadno ti je valjda.
Боље питање је како вас не мрзи да читате оволике постове од Фењдерија?
Kako te ne mrzi da izmišljaš toliko? Ustvari, maštovit si, pa zašto bi te i mrzelo...ali da to i pišeš...Pa dobro, dosadno ti je valjda.
Уопште не измишљам. Ово за крађу јесте истина.
Mene samo zanima kako se priča prešaltala na cigane
Ето, тако. Алапаче и аброви су ништа наспрам стреса од могућих крађа. Јбг, мало место, свако сваког зна, а имају сви времена да брину туђу бригу... А то што овде има сератора који само причају о равноправности и толерацнији, заболе ме. Ови јесу као најезда скакаваца. Полиција реагује тек кад набаса на дивље отпаде метала, а до тада ови оробе све редом.
Имаш га право. Овдје стварно има сератора.
Mislim da kontam vezu, jedne večeri si krenuo da prcaš neku lokalnu maloletnu radodajku koju tvoja sestra ne može očima da vidi ali nikad nisi stigao tamo jer si upao u šaht kome su cigani skinuli poklopac da ga prodaju u staro gvožđe.
Имаш га право. Овдје стварно има сератора.
А има и оних који дођу да ми докажу тачност Дарвинова теорије еволуције и да има примерака где та еволуција није ни почела. А ти доказујеш да над смором увек има већи смор.
Mislim da kontam vezu, jedne večeri si krenuo da prcaš neku lokalnu maloletnu radodajku koju tvoja sestra ne može očima da vidi ali nikad nisi stigao tamo jer si upao u šaht kome su cigani skinuli poklopac da ga prodaju u staro gvožđe.
Да, баш то. Зезај ти, али ово за крађе јесте истина. Лако је вама у Београду да причате напамет, ја причам озбиљно.
Šta lako njiima, pola Novog Beograda bilo danima bez telefona jer su cigani cviknuli i optiku kacu krali bakarne kablove.
Добро, дође мени ова тема мало да се издувам, лакше овде, него да некоме лупам главу. И други кукају па колико год ми биле иритантне и глупаве њихове приче, опет им не приговарам. Стварно јесте тешко и стресно радити у привреди и онда ти је и најмањи лични проблем (девојке, досадна сестра, лајави комшилук) као кап која прелива чашу. Ем што треба да пазиш на сваки динар, ем што мораш стварно да отвориш тзв. четворе очи јер те поткрадају радници, А Цигани стварно маришу шта стигну. Пре месец дана је полиција набасала на дивљи отпад недалеко од моје фирме.
Čuš njega, nama našo da priča šta je ciganski geto a šta su pokrađeni šahtovi, kablovi, bandere, ratkapne + istočeno gorivo za Đangovu dijanu.
Neću više, obećavam.
Чоече ал он мрзи сестру...
Moram da se požalim što sam pročitao sve Fenderove postove.
EDIT: Fenderu, a da ti odeš malo na neku terapiju kod psihijatra, neka banja ili nešto treće? Ili sve to zajedno, mnogo si prs'o.
Moram da se požalim što sam pročitao sve Fenderove postove.
EDIT: Fenderu, a da ti odeš malo na neku terapiju kod psihijatra, neka banja ili nešto treće? Ili sve to zajedno, mnogo si prs'o.
Ма јесам прс'о, али није то ништа кад видим друге колико су прсли. Чим неко пуца на моје постове, мора да је у горем психичком стању него ја. А и код психијатра не бих. Жао би ми било да пошаљем неког од њих у "Лазу Лазаревића". Проведите један дан на послу са људима којима сам ја окружен, проведите пар дана са људима који су силом прилика у мојој близини, стварно би вам био потребан психијатар.
Чоече ал он мрзи сестру...
Не мрзим је, само мрзим код ње, а и код масе девојака надркано понашање без покрића, а то је постао манир многих људи у Србији. А гомила њених истомишљеница ми седи на глави већ данима и месецима, што уживо, што преко Интернета.
http://www.youtube.com/watch?v=WoaktW-Lu38
Проведите један дан на послу са људима којима сам ја окружен, проведите пар дана са људима који су силом прилика у мојој близини, стварно би вам био потребан психијатар.
Pa on je i rekao da ti je potreban psihijatar.
Немој да зезате човјека, видите да му није лако. Пријатељу, за тебе би било најбоље да дигнеш ту руке од свега и да пичиш негдје у свијет, гдје је све уређено и да се не нервираш више. Нема сестре, нема цигана, све ново, крећеш од нуле и готова ствар. Ако си машинац, ако сам добро прочитао, неће ти бити фрка да нађеш посао. Ето, мој савјет, онако ко брат брату.
Ja ti fino kažem da minirate sve željezno i nek izginu svi ti cigani. Kad pitaju okle mina ti reci bila nam poplava neki dan, nanijela voda, obavijestili smo nadležne.
Moja baba ima jedan dobar savet: Uvek se smej i kada ti je teško jer kada se, nekome ko ti kenja i kenja, nasmeješ u lice i okreneš na šalu, on će prestati. Nebitno kako će on to shvatiti, bitno je da se ti oko toga ne opterećuješ i da udariš brigu na veselje.
Već godinama ona tako radi i više je ne bole zglobovi a njen muž više ne hrče samo povremeno ima bolove u nogama kad ustane, kaže da se oseća kao da ga je neko tuko i premlaćivao celu noć. :)