Moram nekom da se izjadam :((

1. Ма можете да се смејете колико хоћете, али ако стварно желимо да се Роми уклопе у друштво, да се повећа степен толеранције према њима, мора да се ради на њиховој едукацији. Не може да се деси да некога спречиш да те поткрада, а он те тужи за исказивање расне и верске нетрпељивости и ти испадаш расиста јер га спечаваш да краде, а он то једино зна да ради. Лепо је нама што не морамо да радимо прљаве послове као што они раде, одговара нам што скупљају картоне и остали отпад јер смо ми Срби превише културни за такве просте послове. Скупаљју картоне, пластику, траже храну, па што не би и метални отпад. Неким моћним људима у Србији одговара да краду све те ствари од метала (отпадно гвожђе, бакар, алуминијум, односно, лимове поклопце од шахти, каблове...). Они то скупљају са тих мањих дивљих отпада и онда препродају у иностранство за велике паре. Многи Роми у Србији су злоупотребљени и научени да раде то што раде од малена.

2. Ево, мој комшија Сенад је добио сина у 15 година и назвао га је... Сенад.

3. Ма јесам прс'о, али није то ништа кад видим друге колико су прсли. Чим неко пуца на моје постове, мора да је у горем психичком стању него ја. А и код психијатра не бих. Жао би ми било да пошаљем неког од њих у "Лазу Лазаревића". Проведите један дан на послу са људима којима сам ја окружен, проведите пар дана са људима који су силом прилика у мојој близини, стварно би вам био потребан психијатар.

Prs'o si dečko, nisi ti fenomenalan, a svi ostali moroni koji su tu da tebe nerviraju. Nauči da živiš jebote, kao da mi ostali nemamo kretene, kurve, glupake i cigane u okolini.

4. Ма можете да се смејете колико хоћете, али ако стварно желимо да се Роми уклопе у друштво

A ko to želi? Oni su tu da marnjavaju bakar, zato postoje i to im je jedini posao.
    Nego Fendere ne mogu da skontam jesi ti mašinac ili portir? Ako si mašinac zašto bi ti noću jurio romuljage koje vam kradu šaht i kapiju? Mrsko mi je da pročitam ponovo tvoje postove i od onog jednog čitanja mi nije dobro.

5. Јесам машинац, али радим у фирми где је производња ноћу због јефтиније струје. Не питај зашто, ето, као машинац поред вођења производње, изигравам детектива и стражарим барабар са портирима.

Prs'o si dečko, nisi ti fenomenalan, a svi ostali moroni koji su tu da tebe nerviraju. Nauči da živiš jebote, kao da mi ostali nemamo kretene, kurve, glupake i cigane u okolini.

Јесам прс'о, зато и користим ову тему да се ментално олакшам. Не радим ништа против правила сајта. А тренутно ми од курви више сметају алапаче. Јер не прође дан да ме неко не нападне због нечега што нисам рекао или урадио. Не смем да отворим пошту и да изађем из куће на миру. Пукнем и ја ментално, али нисам толики умоболник и толики беспосличар да идем од куће до куће или од профила и профила на Фејсу и да свађам људе беспотребно.

6. stigla mi malopre dukserica o kojoj mastam duze vreme http://i.ebayimg.com/t/Adidas-Originals-Star-Pack-Track-Jacket-/00/s/NDg4WDQwOA==/$(KGrHqV,!lEFBK9wqbPOBQi-0FYOU!~~60_1.JPG i rukavi su mi prekratki :(

tuga bre!

sad moram da se jebavam s vracanjem i nadam da cu dobiti sve nazad dok ne odem u srbiju plus da ce da mi nova valja.

A htela sam da je zovem Jelena Karleusa posto sam cula da ona ima istu u nekom spotu :(

7. Не питај зашто, ето, као машинац поред вођења производње, изигравам детектива и стражарим барабар са портирима. Јесам прс'о, зато и користим ову тему да се ментално олакшам. Не радим ништа против правила сајта. А тренутно ми од курви више сметају алапаче. Јер не прође дан да ме неко не нападне због нечега што нисам рекао или урадио. Не смем да отворим пошту и да изађем из куће на миру. Пукнем и ја ментално, али нисам толики умоболник и толики беспосличар да идем од куће до куће или од профила и профила на Фејсу и да свађам људе беспотребно

Da vidimo šta ne možeš da uradiš. Ne možeš da uzimaš pravdu u svoje ruke zbog poremećenog zakona koji štiti Rome kao nacionalnu manjinu i koji takođe štiti lopove. Ne možeš da vikneš "Ej ti vraćaj to gde si našao" rizikuješ život.
    Šta možeš da uradiš: Postavljanje video nadzora i slanje dokaza policiji na uvid. Neka se neko drugi bavI time.
    Moraš da naučiš da te boli dupe šta ljudi rade jer i sam vidiš da nerviranje oko takvih stvari vode ka narušavanju mentalnog zdravlja. Ako sebi želiš dobro, preseci i stavi tačku.
    A što se tiče komunikacije sa ljudima iz okoline i tebi bliskim, stavi prst u uvo i pevaj. Oni su najpametniji onda kada je tebi zlo pa te savetuju, teraju da uradiš kako oni misle da treba, sve samo da zadovolje sebe a ne da ti pomognu. To što rade je pogrešan način jer oni za drugačiji način ne znaju, zato je važno da se ne potresaš oko toga. Ako je tebi super, šta te boli za tuđa mišljenja. Prst u uvo i pevaj na glas ako treba. :)

8. MILICE, MILENA, ĐESISEJOROĐENA?

9. ODAKLE SI SELE DEVOJANO MLADA?!

10. Prst u uvo i pevaj na glas ako treba. :)

Е, то ћу и д' урадим. :)))))))

11. Da vidimo šta ne možeš da uradiš. Ne možeš da uzimaš pravdu u svoje ruke zbog poremećenog zakona koji štiti Rome kao nacionalnu manjinu i koji takođe štiti lopove. Ne možeš da vikneš "Ej ti vraćaj to gde si našao" rizikuješ život.
    Šta možeš da uradiš: Postavljanje video nadzora i slanje dokaza policiji na uvid. Neka se neko drugi bavI time.
    Moraš da naučiš da te boli dupe šta ljudi rade jer i sam vidiš da nerviranje oko takvih stvari vode ka narušavanju mentalnog zdravlja. Ako sebi želiš dobro, preseci i stavi tačku.
    A što se tiče komunikacije sa ljudima iz okoline i tebi bliskim, stavi prst u uvo i pevaj. Oni su najpametniji onda kada je tebi zlo pa te savetuju, teraju da uradiš kako oni misle da treba, sve samo da zadovolje sebe a ne da ti pomognu. To što rade je pogrešan način jer oni za drugačiji način ne znaju, zato je važno da se ne potresaš oko toga. Ako je tebi super, šta te boli za tuđa mišljenja. Prst u uvo i pevaj na glas ako treba. :)

stvarno mislis da mozes pobediti fendera u duzini posta? xD
    ima da ti odgovori troduplo duzim textom :D

12. Еееее, суперишка, ајмо о циганима и крађи, познајем материју. :)

Наивно, јако наивно....

Иначе, не ложите се, Срби из тих истих фирми краду скоро па барабар са циганским аутсајдерима. Циган ти је онакав каква ти је земља.

13. Фендеру изађи вани и угаси свјетло.

14. koleginica me brutalno ogovarala gazdarici u najljigavijem kurvinskom stilu, licimernog prijateljstva. Ona je zasrala, gazdarica je napala, ona je svu odbranu bazirala na tome da ja ne valjam. Ono što nije očekivala je kurčina u dupe u smusli gazdaricine ljudskosti i smisla za procenu čoveka, pa me ova odmah pozvala i sve mi ispričala, da znam sa kime imam posla, a i da će uskoro da leti.
    Onda me zove đubre od koleginice, da se meni žali što je gazdarica napala i naleće na moju prvu rečenicu " ispričala mi je, kao i da si me sočno seljački napljuvala". ja inače najviše na svetu mrzim te gmizacve i ljudske puzalice što umile u dupe s namerom da te zaraze i odstrane, a najviše što volim to je da ih direktno suočavam sa njihovom ljigavošću iako je obično reakcija "ma neeeeee to je potpunoo drugačije bilooo" kao što je bila i ovaj put, jer su svi ti oblici trošenja vazduha isti.
    Elem, ishod cele situacije je da je ljiga trudna tako da ne može biti otpuštena, ali će bar uskoro na porodiljsko, a meni je povećano radno vreme za dva sata da bih izvukla posao koji ova sad ne može.
    I opet ja ispuših. I svi smo toga svesni i gledamo se u fazonu sleganja ramenima "nema drugog rešenja".
    Samo još da dodam da nije svesna koliko ću je u mozak jebati i kakvog je neprijatelja napravila. Ja sam po prirodi tvrdoglava i zlopamtilo...znači nije svesna...
    I izvinjavam se na sagi, al šta ću kad doživljavam sapunice bre..

15. Nemo si naivna, to vas loži gazdarica :)

16. eto što se dešava kad žene izađu iz kuhinje.

17. ja sam se svojski trudila da ostanem u kujni! Al lanac puko sam i ja ne odoleh...
    šarlo, ne loži nas svađale su se predamnom.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.