Moram nekom da se izjadam :((

1. Gazdarica te namesta na radnju.

2. zene kad se svadjaju medjusobno samo se cuje kokotanje i nista drugo

3. nisi ti kriva, Liblet, nema pravih vrijednosti u društvu više.

4. nije tačno! I frktanje se čuje...

5. Kad se žene svađaju čuje se ko Bosanci kad su pisali na forumu u vreme Kaizenove sprdnje, ugaugaugauga

6. hahahah da, jebote, ja zaboravio na to
    kako bi sad čovek fasovao tužbu direkt iz ujedinjenih nacija

7. Došla kevi komšinica sa malom ćerkom. PA ODAKLE TAKO NEKULTURNA DECA JEBEM IM SEME, JA ZATVORIM VRATA OD SOBE OVA MALA DOĐE OTVORI, JA ZATVORIM ONA OTVORI. PA OSTAV' TA VRATA JEBEM LI TI FAMILIJU.

8. А мајке му га детиње!!!!!11

9. najviše sam pukla što sam dan ranije ja još njoj rekla da ako joj se nešto gadi ili joj teško zbog trudnoće da mi slobodno kaže da preuzmem ja..
    Znači, đubre, u pravom iskonskom smislu, ljigavo đubre..
    Inače se ja ne svađam, ja dominiram tiho;)

10. @CapooN
    Набоди је.

11. @Liblet
    Turi joj ricinusovo ulje u čaj. NEK SE DOBRO ISERE!

12. hahahah da, jebote, ja zaboravio na to
    kako bi sad čovek fasovao tužbu direkt iz ujedinjenih nacija

Meni kad su pričali ja se čudio što niko nije tužio, al rekoše da je sajt valjda privatno vlasništvo pa kao ne može.

13. Turi joj ricinusovo ulje u čaj. NEK SE DOBRO ISERE!

Па не знам да ли је то сигурно за једну трудницу. Мислим, шта ако излети дете?

14. nemoj ništa da joj radiš, kupi pakovanje kondoma pa joj pred svima pokloni uz komentar "Da se ne zajebeš drugi put kad primaš"...

15. nemoj ništa da joj radiš, kupi pakovanje kondoma pa joj pred svima pokloni uz komentar "Da se ne zajebeš drugi put kad primaš"...

Nemere bre ovo Bruse, nije ostala trudna na maturskoj exkurziju nego vrv ima muža dugo pokušavaju da dobiju dete i to...

16. ja bih da sam na Libletinom mjestu dao otkaz pa neka se snalaze bez mene kako znaju i umiju.

17. Bruce
    nemoj ništa da joj radiš, kupi pakovanje kondoma pa joj pred svima pokloni uz komentar "Da se ne zajebeš drugi put kad primaš"...

Huhuhuhu. Ajoj... Ajoj, ovo moram da zapamtim i zapišem negde.
    ŠUUUUUUK!

18. Nemere bre ovo Bruse, nije ostala trudna na maturskoj exkurziju nego vrv im amuža dugo pokušavaju da dobiju dee i to...

Nisam otpratio celu diskusiju, ako je ovo tačno onda se izvinjavam. U tom slučaju nemam nikakvu zloću na pameti.

19. paninaro, i muž mi rekao da teram sve u pičku materinu. Neću za inat, sad ima da izdominiram kurveštinu namerno. Svako može da bude zao i skot, to je bar lako..

20. upravo zbog toga. dosta sam firmi izmijenjao do sada, imam iskustva u tim situacijama. samo će te koštati živaca. ako imaš drugu opciju iskoristi je.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.