Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Koi ste junaci!
kao da ne! pre godinu i po dobijem poziv da se javim u VO u vezi kosova, ja se ponadao, odem s entuzijazmom i željom ko pravi patriota, kad ono, đoka:(
da si pravi patriota poziv ti ne bi ni trebao
nego treba da kupi pušku i ode dole i kaže ja došo?
Il da se isprima da je Arkan pa da organizuje svoju jedinicu?
Kenjaš.
Jebem ti život u Bosni i Hercegovini.
Stanje je tako odvratno da je neopisivo. Svako ko kaže da ovdje više neće biti rata taj je ili lud ili ne živi ovdje.
E, prijatelju, e.. Da, ulogovala sam se to da kažem.
I da li vi uopšte primećujete, ostatak koji živi u ovom "miru". Primećujete li gde živite. Pomireno? Primećujete li život, to je ono kada se živi životom koji smatrate da zaslužujete. Prošlog vikenda par momaka je pojurilo nas nekoliko, običnih ljudi, da gađa kamenjem. I druga mog je jedan šutirao u glavu. Policija je rekla da ne mogu ništa jer nije mrtav, rekla je i policija da lekarku mrzi da dolazi na svedočenje jer joj daleko. I policija ne zna, a nema veze što mi znamo. Policija ne zna odmah ništa. Dečaci koji se drogiraju i gađaju kamenicama, dečaci koji ubijaju su lepili plakate za vlast, oni rade i kao obezbeđenje predsednika opštine, dečaci u slobodno vreme bilduju i idu na utakmice. Načelnik policije je zelenaš, dečaci za načelnika policije uteruju dugove. Pravda se može dobiti ako se traži veza kod ministra. Ne izlazi iz kuće, žrtva si, opasno je. I? Nismo u ratu, lepo vam, mirite se? Ćutite.
EDIT:
Kritika bilo gde, bilo kada znači da imaš mozak, a dobro ga je imati. +++
Najgore od svega je što je ovo na neki čudan način moguće.
Ид'те у курац сад сам и ја почео да се плашим својих постова. Мада Чаку дајем једно за право. Сад само кусам оно што сам сам закувао додајући разноразне простакуше и уличарке на листу пријатеља у нади да ћу да се очешем за неку сношку. Ја мислио курве, кад оно "фине девојке које су многи преварили па су се сад опаметиле и не дају тако лако свакоме, а ја сам фин момак (читај: малоумник)".
I da li vi uopšte primećujete, ostatak koji živi u ovom "miru". Primećujete li gde živite. Pomireno? Primećujete li život, to je ono kada se živi životom koji smatrate da zaslužujete. Prošlog vikenda par momaka je pojurilo nas nekoliko, običnih ljudi, da gađa kamenjem. I druga mog je jedan šutirao u glavu. Policija je rekla da ne mogu ništa jer nije mrtav, rekla je i policija da lekarku mrzi da dolazi na svedočenje jer joj daleko. I policija ne zna, a nema veze što mi znamo. Policija ne zna odmah ništa. Dečaci koji se drogiraju i gađaju kamenicama, dečaci koji ubijaju su lepili plakate za vlast, oni rade i kao obezbeđenje predsednika opštine, dečaci u slobodno vreme bilduju i idu na utakmice. Načelnik policije je zelenaš, dečaci za načelnika policije uteruju dugove. Pravda se može dobiti ako se traži veza kod ministra. Ne izlazi iz kuće, žrtva si, opasno je. I? Nismo u ratu, lepo vam, mirite se? Ćutite
ne ćutimo, viš da pričamo:)
Meni vecina postova od ove marcipan ima neku prikrivenu mudrost, totalno atipicno za zenski mozak.
Otvorite temu o fenderu :)
I da li vi uopšte primećujete, ostatak koji živi u ovom "miru". Primećujete li gde živite. Pomireno? Primećujete li život, to je ono kada se živi životom koji smatrate da zaslužujete. Prošlog vikenda par momaka je pojurilo nas nekoliko, običnih ljudi, da gađa kamenjem. I druga mog je jedan šutirao u glavu. Policija je rekla da ne mogu ništa jer nije mrtav, rekla je i policija da lekarku mrzi da dolazi na svedočenje jer joj daleko. I policija ne zna, a nema veze što mi znamo. Policija ne zna odmah ništa. Dečaci koji se drogiraju i gađaju kamenicama, dečaci koji ubijaju su lepili plakate za vlast, oni rade i kao obezbeđenje predsednika opštine, dečaci u slobodno vreme bilduju i idu na utakmice. Načelnik policije je zelenaš, dečaci za načelnika policije uteruju dugove. Pravda se može dobiti ako se traži veza kod ministra. Ne izlazi iz kuće, žrtva si, opasno je. I? Nismo u ratu, lepo vam, mirite se? Ćutite
Ово је моја свакодневица. Џабе да пишем о овоме кад дође неко да и каже да измишљам овакве ствари.
Otvorite temu o fenderu :)
Немој! Чим напишем нало дужи пост или оде сервер, или се деси нешто са сајтом. Отварање теме о мени би било чисто хаковање Вукајлије.
Očito ne živite u BiH.
Za propast Kosova su krivi "Srbi". Pod navodnicima jer su je to najgora sorta Srba, takozvani Kosovari, kažu da su gori i od samih Albanaca. Imao sam nekoliko susreta sa takvom "gospodom", lopovi svjetski, šljam. A kako tek pričaju, hahaha mali šipti.
Ja bih mogla sada da odem da pišem na onu temu o feminizmu. Izbegavam da pišem ili da preterano mislim o onome što ne poznajem, a to je bio slučaj svojevremeno o tome šta te "žene hoće, što misle" i slično, pa sam se slabo i izjasnila. Valjda mi oduvek bilo glupo da objašnjavam zašto sam osoba, kada su mi funkcije ovim društvom već dodeljene, samo da pogledam pod koju etiketu da se svrstam i blago meni.
Pa pazi, nije samo sklonost žena da se ukalupe i da idu linijom manjeg otpora, muški to češće rade, jer se njima ta njihova uloga i sviđa : ja moćnik, sve da mi se prinese, kada stasam da izaberem iz ponuđenog kataloga ženku da kuva i decu rađa, mama hoće da umre. Muškarcima je mnogo teže da ne ostanu glupi.
Bolje da pišeš i da se žališ nego da budeš saučesnik. Fender, ljudi, ne živi u bajci, on sve vidi, sve oseća!
kapiram da troluješ...
Il da se isprima da je Arkan pa da organizuje svoju jedinicu?
Kenjaš.
ko je tebe što pitao?
Mene niko, ja sam pitao tebe. I da se sada ogradim jer malopre nisam: u slučaju da je neka vaša interna zajebancija ja se izvinjavam što sam se umešao a ako nije onda kenjaš.
Prestanite da se bunite kad vam se neko posere na post na forumu, forum za to i služi, ako hoćete da pišete međusobno imate pvt, a ako hoćete da pišete, a da vam niko ne odgovara, pravite blog. Jebo vas otac, naučite da internetujete.
Il napišite definiciju kad komentatorska sekta nije online!
Viđu opet śuri-se-u-plinaro jede govna po forumu hihihihi Pozdrav od četerske sekte :*
Квота 1,15 да ће неки вукајлијаш у наредних годину дана имати физички обрачун са Панинариом.
Ma njega je Bog udario davno, nema potreba da ga iko više dira...