Moram nekom da se izjadam :((

1. kapiram da troluješ...

Мислим да не тролује. И мислим да знам на шта мисли, има истине, али на крају све је то шовинистичко срање....

Него нешто мене занима, ово ратовање, Босна, пичкематерине. Нешто тако мислим, узмимо сад да избије неко хипотетичко срање. И сад, ток мисли иде некако овако. Прво, који вам је курац више јебени ненормални да не можете да живите као нормални људи, једете, спавате, кењате, иате односе, хего свако мало нешто ратујете пичкуматеринувише бре. И боли ме бре курац, сами пуштате да вас ложе лопине, лупежи и говњари, сами и кусајте ја немам ништа с тим. И зашто би ја најебао за курчево здравље, а синак неког јебеног буџе хушкача да блеји по иностранству и мрче лајне са црнкињине сисе, јебем им мало маму ја. И овим стенџерима што ложе и уваљују оружије исто да јебем маму.
    И онда после свега тога, знајући да је све то тако, кад би не дај боже избило срање, напумпао би жену и кренуо да видим где треба да се јавим. Па ме занима, вхат тхе фак из вронг витх ми?

2. ljubac, drugari :*

3. Квота 1,15 да ће неки вукајлијаш у наредних годину дана имати физички обрачун са Панинариом.

Jedino ako neka vukajlijašica pristane da je spava paninaro...

4. dvaput od jutros išla na pijacu, kacam senilna matorka i sad ne mogu da se povratim..ljudi napolju je pakao..

5. Jedino ako neka vukajlijašica pristane da je spava paninaro...

ko se bije taj se voli...

6. Kako vas je skočko majstorski napržio, trofejni bilder i kuratista koji živi u RS de su realno najbolje pičke na balkanu šatro dolazi da kuka na geopolitičku situaciju, vr'.

Nego kome nešto fali nek ide da čita crnu hroniku ko ja sada, baš da vidim šta je sve moglo da mi se desi a nije, to mi uvek popravi raspoloženje. Dobro, recimo da nije moglo da mi se desi da udarim kamionom u stub nadvožnjaka jer ne vozim, a pogotovo ne kamion, i nije moglo da mi se desi da mi trandža prostitutka odgrize jaje jer nisam skoro išao u kurve, a pogotovo ne transseksualne, ali sve ostalo dolazi u obzir.

Ček i ja malo da doprinesem temi kad sam već tu

sad ne mogu da se povratim..ljudi napolju je pakao..

Meni kažeš, čitav medaković sam upravo obišao da nađem prodavnicu s auto delovima i nema niti jedne jedine a do pre koju godinu ih bilo milion. U slučaju da neko pomisli da sam slagao ono gore da ne vozim, radnja mi je trebala da kupim onu antiprž foliju za šoferku koju montiram na krovni prozor kad dogori do nokata, a upravo je dogorelo.

7. Rastemo na istoj zemlji al iz raznih korijena.

8. sad ne mogu da se povratim..ljudi napolju je pakao..

ja sam na pijaci bio u pola devet jutros, još ne mogu sebi da dođem...

Kako vas je skočko majstorski napržio,

Boli kurac Skočka, vruće mu pa iz dosade zajebava raju po Balkanu...

9. Ozbiljno, ako se baviš politikom to je zato što ne možeš više da juriš sojke pa gledaš da nađeš nešto što te ispunjava na sličnom nivou, u prevodu oćeš nekog da jebeš pa ako ne može kurcem-u-pičku onda bar u zdrav mozak.
    E sad, ako si mlad a istinski se zanimaš političkom situacijom to znači da nešto s tobom nije u redu, ili si impotentan ili si derpe.

10. A koji kurac idete na pijacu kad je sve skuplje nego u prodavnici, a uz to smrdi, guzva je , i naravno pakao?
    Odes lepo u klimatizovanu prodavnicu,pazaris isto to, ustedis koju kintu, namignes kasirki koja nema zube u donjoj vilici, i vratis se kuci ko gospodin coek

11. Grujane pusti ovo nego aj pomaži, ne može mi opcija Sleep na Win7. Ugasi se i onda se opet sam "probudi". Koji mu je kurac?

12. E sad, ako si mlad a istinski se zanimaš političkom situacijom to znači da nešto s tobom nije u redu, ili si impotentan ili si derpe.

Aj ne seri.

13. Grujane pusti ovo nego aj pomaži, ne može mi opcija Sleep na Win7. Ugasi se i onda se opet sam "probudi". Koji mu je kurac?

Možda ti je uključena opcija u biosu 'wake on idle' :)

Zajebavam te, ako si slučajno otišao da tražiš ta opcija ne postoji, batali, sad ću da ti bacim na pvt šta sve da proveriš i ima da radi.

14. Ponovo upala grla, po 4. put u poslednjih pola godine, temperatura to ovoj vrućinčini, poludećuuuu... Moram da pijem panklav 10 dana, samo me kljukaju antibioticima :(

15. A kako bi bilo da ti nađu uzrok upale?

16. Pa ne znam zašto to ne urade, nijednom mi nisu radili bris grla... Jedino sam radila krvnu sliku i to je to... Ma, samo hoće da me otkače, ići ću privatno kod ORL kad odem kući.

17. Prestani da piješ gazirano i hladno.

18. Марципан, ову количину скептицизма човек може да нађе једино код радикалних феминисткиња и социолога наркомана (ако и постоје други). Мани те приче о хабитусима и друштвеним улогама, не живимо у 20. веку.

19. Ne pijem ni inače, Bruse... Jaaaako retko, a u poslednje vreme nikako. Samo sam juče ujutru osetila da počinje grlo da me boli, posle poče i temperatura, a dan pre toga sam se super osećala, nikakvi simptomi.

20. že biti i do klima uređaja, i oni uzrokuju takve simptome

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.