Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Још крећe, што би рекле Рује словесный понос.
Ma neće biti ni prva ni poslednja interna definicija :)
Фендеру престани да плачеш ко как'а пизда.
nemoj tako, Riho, a potajno se diviš čoveku. Onanišeš na njegove postove krišom..
Aman jesi ti normalan? Rekao sam NACRTANA PATKA ZAJEBAVA FOTOŠOPOVANOG NIKA VUJIČIĆA, lepo sam rekao da nije u redu ubijati mačiće ili ga stvarno zajebavati ili nekog ubiti. Jedno je humor, drugo je nasilje.
a kroz sve su još provukli i priču o nekom haarpu, a koliko vidim trenutno smo na nekoj prozivci za transferisanje... sve u sve, izuzetno produktivan dan!
Kako nije, Lemi, kako nije.
Dadosmo ti kvragu nas dvojica plus poneko nasitno sa strane tri stranice foruma dok si reko pizdarija, to ti je neki ekvivalent sedam deci votke na prazan želudac u po' sata.
Imam 94 radna sata od prosle nedelje do ove....mnogo vise nego sto bi trebao, a ko zna oce li mi i biti placeno....jedva hodam, i ovo malo sto spavam sanjam kako sluzim ljude vrisnucu s glavom
Фендеру престани да плачеш ко как'а пизда.
Знам да ћеш да се залепиш за мене као крпељ, али морам да ти кажем нешто. Боље и Интернет-пизда, а сурова и сирова стока у стварном животу, него обрнуто. Боље је да се метално исерем овде, да зунем преко тастаруре све што држим у себи него да кукам на улици. Јер на Интернету можеш да проскочиш нечији пост, да сакријеш нечије објаве на Фејсу, али у стварном животу јадање није препоручљиво. Ево, сви ти велики кул ликови и ликуше, хулигани и јебачи са Интернета које знам уживо су највеће сероње у стварном животу. Прођи поред њих, без намргођеног погледа, само их хладнокрнво погледај и насмеши се - нико не сме ни попреко да те погледа. Ни трага од оних кул ликова, хулигана и јебача са Интернета. Помислио сам да си негде из Поморавља, па да смо се покачили око неке девојке па да си љут на мене, али се сетим да је ово превише урбани сајт за претерано рурални, а истовремено превише фенси-зиљави крај у ком тренутно живим и где људи на Вукајлију гледају као на нешто досадно.
Tako je Fendere, neka si mu reko! I mene nerviraju internet-mangupi.
@Антихрист
Неће ти бити плаћено, имаш више сати него што је законски дозвољено. На то се увек ваде. Једино решење је да одбијеш да остајеш толико, али онда можеш да се саплетеш о неке отказе.
Fendere, ti nas jebeš malo?
Зависи, уколико је хонорарац хоће, ту је плата по сату, и нема везе са уговором о раду. А можда ради на црно.
Vruće je...
Otapa mi se frižider pa se ponovo ledi...
Nisam oka sklopila...
Ako ne udavim papagaje sada, neću nikada...
Fendere, ti nas jebeš malo?
Аха, и то у здрав мозак. Ударила ми ова врућина у главу. Сад тек видим шта сам све написао у претходна два дана, али нећу да испаднем пичка и да бришем постове. Кад сам већ засрао, нема назад.
Nek si se ti pokajao. Ima još vremena da prestaneš sa pisanijem.
Da li iko ovde misli da je Fender bio ozbiljan?
Lololoznica?
Ne razmišljam o njemu niti me zanima. Samo vidim da je preterao.
boksere, od jedne prijatne osobe si lagano počeo da se pretvaraš u jednoga od ovih što govore drugima što da rade.