Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Сутра треба да полажем вожњу и данас ми на додатном часу рече инструктор да се сјебао ауто тако да ћу уместо корсе полагати на пежоу 207, исто дизел. Лакши је некако за вожњу, али ме нервира што ми се сад променио, нисам навикао, ваљда се нећу сјебати због неке глупости...
SAMO PAZI, NIŽE VATA KVAČILO NA PEŽOU, NEMOJ DA TI SE GASI
Leba ti, pošto je polaganje vožnje sad? Konkretno, izlazak na poligon sa pandurima.
Oko 900 din takse za polaganje vožnje.
Пежо има мање квачило, не мораш да моташ ногом ко у опелу.
Полагање вожње је у мојој школи 4000. Али ја доста тога радим по старом закону јер сам уписао у октобру...
Korsa, Pežo, današnja omladina polaže vožnju u gej vozilima, svašta.
danas je gej okej.
zato i voze ko pičkice neke opaaa
Јебга, ладу и југо немају...
Živim kao beduin u jebenom gradu koji biva prekriven kancerogenim pepelom kada se digne malo jači vetar.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1045052_10201542855682031_342719740_n.jpg
Moj otac je jedna obična bosanska retardirana balvančina.
bor ili pančevo?
Можда је Обреновац?!
Jeste, Obrenovac. Majku im...
http://www.alo.rs/resources/img/24-06-2013/lightbox_landscape/563287-1044211-147753715417205-1141090801-n.jpg
Proradio vulkan :)
Nikad mi neće biti jasno zašto je to poruga kad je balvan jedna generalno veoma korisna masa drveta. Takoreći multipraktik, između ostalog i revolucionar...
за балване само глувара.
ovo za Obrenovac baš zajebano... Mada, ko zna čime smo sve svi zatrovani, a ni ne znamo..
Jebi ga, mi znamo da smo zatrovani kancerogenim pepelom, a za ostalo ne znamo.
kakav pepeo? otkud pepeo? :d
Sinak, pazi šta pričaš, iver ne pada daleko od klade.