U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Osim ako je komšijin iver. :)
u sobi imam nekih 30 upaljaca sigurno
a to sto ni jedan ne radi,to je bas super
Pa šta ostaje od uglja koji se decenijama spalje u elektrani?
komsije debili stavili patke ispod mog prozora, doduse u svom dvoristu. i ne mogu da spavam. kad se zivotinji kaze ona razume ali ne i ovi. i sta sad treba da radim? da se svadjam? ja uzeo posteljinu i otisao u drugu sobu.
hahahahahaah
da mogu da spavam i ja bih se smejao. ahahaha. majku im jebem raspalu. uf!
Uštroji patka i biće mir i tišina.
pospi ih mokrim peskom obilato, dok se otrebe ćutaće
Pa i patke spavaju noću, jebo ga ti. :)
noću spavaju, ali zora svanjiva oko pet :)
ala zna ovaj Bruce, svaka mu cast. ma jebo ih caca jos drece. ali problem je to oko pet.
Jebem li ga, meni ćivotnje ni kod košije i ni kod mene u dvorištu nisu smetale, za razliku od saobraćaja i dernjave u gradu.
Vreme je da se naučiš da ustaješ rano kao sav normalan svet i da ležeš rano :)
Пао на вожњи...
Cole, ja sam otresao vozacki ispit 5 puta. A vozim profi. Komisija su ti drkadzije. Polazi u Uzicu.
Jebiga brate, vozi bajs..
Jebiga, hoće to kada ne zatvoriš vrata lepo pa ispadneš na kolovoz. :)
Ово ми је био први пут да сам полагао, али сам попиздео јер су ме оборили због глупости, јебо их пешак са друге стране улице који је намеравао да се усмери ка мени...шта сам ја, видовњак?
Nemo' e nerviraš, ja iz treće položio.
Veli meni instruktor (inače ljubitelj kapljice, od jedne je i umro meščini) pred polaganje: "hajde po jednu limun votku". Popijemo po jednu u bircuzu pored, ubijem tremu (verovatno i reflekse, no ne treba sitničariti) i položim.
Па знам да скоро нико не положи из прве али оно, не могу да ме боли курац... Мада ми је рекао инструктор који је био на полагању као да сам близу возачке. :)