Moram nekom da se izjadam :((

1. Čekčekček, ako sam ja to dobro razumeo starci su nudili da ti plate da uradiš tetovažu zvezdinog grba?

Отишли у Бегеш код рођака, рођак се бакће групама и свиме и рекао мојима, они рекли води га слободно па кад завршиш даћемо ти паре, и ја одбијем, не Звездин грб него грб Делија. АСАМ ДОБАР!
    Росо брате, нема бити педер везе са навијачима. А мени се те минђуше гаде многоооооооооооооооооо.
    Видро, пази да не будеш пливала у Дрини кад дођеш :Р

2. ma naravno, samo kazem

3. kakvo crno plivanje, pa ja ne znam da plivam ;(
    a i slaba vajda od mene, valja učit ovo ljeto.. jedino ću bir festove posjetit, ak nađem vremena

4. Чек, он као оће дизбуши уво а ви му као не дате/као подржавате га?

5. Већ је урадио.
    И ТО ЈЕ ПУНО ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ

6. Чек, чек... А кога боли курац?

7. I zašto se on jada?

8. ne jada se niko, šta vam je
    osuđuju ga ovi konzervativci

9. Чоек који буши уво би требало да је бунтовник, зашто би га боло курац за конзервативце?

МА СВЕ ЋУ ДА ВАС РАСТЕРАМ С ОВЕ ТЕМЕ! лолололол

10. AJDE
    BAŠ DA TE VIDIM
    OVO JE MOJA TEMA, BIČ!

11. ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ

12. Ja stavio minđušu na uvo, ono se non-stop gnojilo, morao sam da je vadim, pa zarasla rupa. Stavio na drugo, isto. Probušio bradavice, bilo ružno kad nosim slip majice, izvadio. Probušio nos, skupljale se sline, izvadio. Probušio obrvu, stalno mi upadalo u vidno polje, nerviralo - izvadio. Sad razmišljam da probušim prepucijum, ali kakve sam sreće, i to će da mi smeta. Ne da mi se da budem gej, jebi ga.

13. AJDE
    BAŠ DA TE VIDIM
    OVO JE MOJA TEMA, BIČ!

А ДЕ СИ БИЛА 7 МИНУТА ПОСЛЕ МОГ УЛТИМАТУМА!??!! Па зна се, требало ти да скупиш снаге и храбрости да одговориш силном МЕНИ!

14. ИЗГОВОРИ ИЗГОВОРИ!
    НЕОДГОВОРНОСТ ЈА КАЖЕМ!

15. Моја покојна баба прије види на телевизији да мушко носи минђушу, само спусти главу и каже:"Види овог вола, к'о на сточну пијацу да ће да га воде!" :)

16. Видите људи, ја сам из града о коме је Андрић Иво, наш нобеловац писао. Кажу за мене да сам талентован у писању исто ко и Иво јебомајку своју.
    Елем, немојте се свађати, зашто не узмете ову тему као мост ? Мајо, пусти енимију да пређе преко моста.
    ЈЕБОМАЈКУ АЛ И ЈА ЗНАМ СРАТИ
    УОПААААААААА
    Не мјења чињеницу да је росо геј.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.