Moram nekom da se izjadam :((

1. Svaka ti čast kad si izdržao! :) Valjda će se trud isplatiti ;)

2. Jeбена та роборика, шта да се ради. :) Шалим се, свака част за итдржљивост, треба остати концентрисан тако дуго.

3. Наравно да му се исплати кад троши на Старке к'о Карлеуша на лакиране ципелице.

4. свака час', Луксе, контам да ћу и ја тако за нека два три дана ал добро :Д

5. Hfala, odoh da se istuširam pa da se obeznanim u krevetu ;-)

6. Не могу да спавам, сетио сам се најјезивије приче из свог живота и не могу ока да склопим на дуже од секунд. Кад морам да куцам на оној теми о страшним причама јебеш ми матер.

7. Šta, Džordi, i ti praviš robota? :))

8. Šta, Džordi, i ti praviš robota? :))

Правим неку игрицу, која мора да буде готова а три дана, а тренутно је у врло, врло раној фази развоја, ифјуноувотајмин. :)

9. Haha, kapiram :)) Nek ti je sa srećom, šta da ti drugo kažem! :)

10. Хвала, биће ваљда. :)

11. Izasla mi neka alergija.Preksinoc sam primao injekcije i malopre,jedna u dupe,druga u venu,ukokan sam nacisto,spava mi se,na oci ne vidim,a imam ispit u pola pet...Veselo,veselo...

12. kakav bre ispit jebes ispit

13. Kakav ispit, imaš septembarski rok.

14. odeš na ispit i zamoliš profesora da sediš odvojeno od ostalih jer je umereno zarazan osip, samo da uradiš test jer si mnogo učio pa da ti ne propadne trud - ako ti ne da šest da odmah odeš ti mu se nakašlji u facu, bar da ne spava dva dana...

15. A jebi ga kad sam vec isplanirao sta cu sad da odradim,a sta ostaje za septembar i oktobar.Mada ono,proslo je dobro,zveknuo sam 2 kafe pred ispit,jes' da ne verujem u to,ali fino mi je istripovalo mozak. :D

16. Moram se izjadati. Dakle, pre dva dana prijavih prijemni za Filoloski. Nista mi do tad nije bilo, ali otkad sam predala dokumenta, hvata me trema kao da mi zivot od toga zavisi... A da, i zavisi.

17. nemas cega da se plasis. gore ce da ti bude na fakultetu.

18. Vidiš sad kako kortikosteroidi ubiju mozak. Ja budem po 2 dana ko zombi....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.