Moram nekom da se izjadam :((

1. koji jezik?

Engleski.

nemas cega da se plasis. gore ce da ti bude na fakultetu.

To je utesno, hvala.

2. nemas cega da se plasis. gore ce da ti bude na fakultetu.

Fino kaže čovek, nije prijemni toliki problem k'o što svi predstavljaju.

3. jok i nije. ja sam onoliki stres proživeo da bih bio prvi ispod crte.

4. A jebiga, ako si toliki baksuz onda... Veći je problem u glavi. Ako si uspeš da iskuliraš okolnu nervozu, pritisak i tome slično nećeš imati problema sa samim testom.

5. Marni 3 vinjaka, ima da se otkineš od pisanja i pričanja.

6. Prijemni je kerov kurac kad pogedaš u rikverc. I ispiti. Sve.

7. što je najgore prijemni sam odradio do jaja, nego je faks kriminal

8. Јбг, разумем ове што сад спремају пријемни па се осећају као да им живот зависи од тога. Кад сад погледам са чиме морам да се носим, и најтежи испит на факсу ми делује смешно, а камоли пријемни испит.

Што каже Скочко, дрмните чашицу алкохола пре испита и мало црне чоколаде (добра је против проблема са стомаком, ако већ не пијете неки пробиотик, а и за срце). Само се опустите, није то најтеже што вас чека у животу.

9. Јадам се што нисам нека власт па да тиквице прогласим једнако илегалним као што је марихуана. Јебем ти коље, ови моји код куће почели у буквално СВАКО јело да трпају тиквице- чак и на роштиљ.
    А и ко ме јебе кад сам размажен, кад се одселим откуће, јешћу шта ме спадне.

10. Jeste. Nekad je bila samo pita sa misiračom, a sad sve sa tikvicama. E tu ima neke zavjere, garant. Aj bar da ima neki ukus, al nula obična.

11. кад се одселим откуће, јешћу шта ме спадне.

Kad se odseliš od kuće ješćeš pipi i gudi u po' ljeba s renom. Bar dok se ne oženiš, a ako ne budeš imao sreće i nakon toga.

12. Bolje i to no tikvice.

13. Kad se odseliš od kuće ješćeš pipi i gudi u po' ljeba s renom

Ако наставим да живим овако поштено, да, ако ли се, међутим, уфуљам у скупштину у ГТА стилу, једем шницле за дваес динара и прилоге за џ.

14. Јебем ти коље, ови моји код куће почели у буквално СВАКО јело да трпају тиквице- чак и на роштиљ.

Обрати пажњу на то да ли можда гледају превише програм 24 сата кухиња (24Kitchen). 'Оће то од превише гледања Рудолфових емисија. Он у трпа тиквице у свако јело.

15. Кева је најсумњивија, пошто за ћалета и сестру знам да гледају искључиво Гејм ов тронс и Дњовник 2, зет гледа све могуће спортске канале, а сестрићи гледају шта им сестра пребаци; мораћу ја мало да истражујем.
    Додуше, на пуњене тиквице се не буним.

16. 'Оће то од превише гледања Рудолфових емисија. Он у трпа тиквице у свако јело.

Deluje ko da mu je trpanje tikvica u jelo najmanji problem.

17. Додуше, на пуњене тиквице се не буним.

Ал' само пуњене месом! Ови на 24 сата кухиња су се усавршили да спремају неке вегетеријанске пуњене тиквице. Где ће нормалан Србин да једе пуњено поврће без меса? Иначе тај програм гледам јер сезона у свим спортовима завршена, а не гледају ми се хрватске сапунице на У92, Митровићеви ријалитији, Прва турска и Тијанићеве серије рекордне гледаности. Додуше сад има и Вимблдон, а ја никако да налетим на мечеве Марије Кириленко и Доминике Цибулкове.

18. Ал' само пуњене месом!

Апсолутно

19. BUREK JE SAMO SMESOM!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.