Pre dva sata sam ih napravio, jela majka i ja, a poslali smo tazbini - oni klopali špagete (zajebao sam se u proceni količine mesa pa paralelno spičim bolonjeze). Ostale samo tri sutra ženi i deci za doručak.
nisam jeo tih bureka jedno kilo godina.sada ih ima milju vrsta.bila pekara na grbavici,tacnije burekdzinica,zvala se 12 vrsta bureka.kasnije 16.mislim da se sada zatvorila ili je premestena.sa piletinom,sa kajmakom,sa prsutom,sa sljivama,sa kerovim kurcem.nije ih bilo uvek odjednom,nego kako naletis.bilo je onih standardnih uvek,a ove kako im dune.
ima sada u onim pekarama za pranje kinte"kao nekad" zlatiborski rekbu.valjda kajmaka i prsuta.rece mi kolega sa faksa,on to znjije.
ne mogu tacno da se setim,mislim da je taj sa piletinom imao i sampinjona.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
То за вас у Босни. Ми с ове стране Дрине једемо бурек и са сиром, и са печуркама, а вала једемо и празан ако нам се 'оће.
Pre dva sata sam ih napravio, jela majka i ja, a poslali smo tazbini - oni klopali špagete (zajebao sam se u proceni količine mesa pa paralelno spičim bolonjeze). Ostale samo tri sutra ženi i deci za doručak.
nisam jeo tih bureka jedno kilo godina.sada ih ima milju vrsta.bila pekara na grbavici,tacnije burekdzinica,zvala se 12 vrsta bureka.kasnije 16.mislim da se sada zatvorila ili je premestena.sa piletinom,sa kajmakom,sa prsutom,sa sljivama,sa kerovim kurcem.nije ih bilo uvek odjednom,nego kako naletis.bilo je onih standardnih uvek,a ove kako im dune.
То је до јаја, узмеш прошириш посао, као што сви раде са националним јелима, комерцијализација и то. Али неее, ови ће до прекосутра да смарају смесом.
Е, тај бурек са пилетином бих да пробам. Баш ме занима какав је укус.
BUREK JE SAMO SMESOM!
Скочко, је л' се тамо преко Дрине пилетина и ћуретина рачунају у месо? Лолололо
ima sada u onim pekarama za pranje kinte"kao nekad" zlatiborski rekbu.valjda kajmaka i prsuta.rece mi kolega sa faksa,on to znjije.
ne mogu tacno da se setim,mislim da je taj sa piletinom imao i sampinjona.
Uhvatim internete posle sto godina i nema Brusa. Pa kako to tako? A taman tedoh da čujem da mi kaže kako mu nedostaju moji interneti... :(
Што ће ти брус кад немаш сисе?
SUUK
Zato se brus i nosi. Uz malo vate i brusa svako može dima sise.
ма сисе су прецијењене
између бола у леђима и чарапа, увијек бих изабрала чарапе, јебеш све
sise su dobrodosle ali ne i neophodne, sve sise su sise
budite ponosni cak iako su male
samo se ti teshi xD
ŠuuuuK
ма, боли мене уво, ја чим постанем богата аустралијанка, идем на редукцију. :Д
cekaj makar da se pozdravim
Iam ispit u 10 ujutru,a poceo sam pre jedno 4-5 sati da ucim,JER JE SPREMANJE NA VREME ZA PICKICE!!!AAAAA!
srecno, i ne kazem preko kurca, ja za popravni nekidan ucio u autobusu znojavom
Srećno!
Hvala. :)