Moram nekom da se izjadam :((

1. Šta vam je dokurca HR? Hrvacka?

UA USTAŠE!

OTOPOLE OTOPOLE PADORAVNE GOOOREEEEE

2. Uh kako grešiš, a kad dođu sisate gospojice koje žele da grade karijeru pa im ne treba stalna veza nego samo povremeni poslovni odnosi...

Mog'o si za to upisati i finansijsku matematiku. :)

Šta vam je dokurca HR? Hrvacka?

I ja sam ovo isto prvo se pitala...

3. human resources, jebemvas!

4. Mog'o si za to upisati i finansijsku matematiku. :)

Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?

5. Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?

Moja bivša profesorka iz matematike imala neke hibridne bundevare. Ulazi u učionicu sistemom, prvo vidiš sise pola minuta, pa se tek onda ona pojavi

6. slusam merlina trezan.jos mi se i svidja.otiso sam u kurac.

7. Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?

NA smeru finansijske matamutike je 90 odsto devojaka minimum, veína su sisate i ispeglane (kose, ne sisa). :D

8. NA smeru finansijske matamutike je 90 odsto devojaka minimum, veína su sisate i ispeglane (kose, ne sisa). :D

Jebemte sudbino kleta, šta sam ja studirao...

9. ne vredi, mator sam ja za nauku, ako me razumeš...

10. A možda ti ove mlade a ispeglane a sisate vrate elan za učenje, ako me razumeš....

11. pa da mi Srbijanka sipa živu sodu u oči, neka fala...

12. To je već stvar režije. :D

13. Ajde, Bruse, čovek se uči dok je živ :))

14. učio bi ja rado Nezaboravka, ali je diskrecija kod učenja retko zagarantovana :)

15. Smestio majku u bolnicu po ko zna koji put... Muka mi je i od mirisa bolnice i svega povezanog sa istim.

16. Prank, na ovo čovek ne može ništa pametno komentarisati. Valjda će sve biti u redu...

17. Ovog puta hoće. Koliko još puta, to me samo živo zanima...

18. ćutiš i trpiš, ne može život toliko da te optereti koliko ti možeš da trpiš veruj mi...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.