Šta vam je dokurca HR? Hrvacka?
UA USTAŠE!
OTOPOLE OTOPOLE PADORAVNE GOOOREEEEE
Mog'o si za to upisati i finansijsku matematiku. :)
I ja sam ovo isto prvo se pitala...
human resources, jebemvas!
Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?
AHA, šah-math :)
http://www.dodaj.rs/f/L/NF/d1RjAZW/image1.jpg
Moja bivša profesorka iz matematike imala neke hibridne bundevare. Ulazi u učionicu sistemom, prvo vidiš sise pola minuta, pa se tek onda ona pojavi
slusam merlina trezan.jos mi se i svidja.otiso sam u kurac.
NA smeru finansijske matamutike je 90 odsto devojaka minimum, veína su sisate i ispeglane (kose, ne sisa). :D
Jebemte sudbino kleta, šta sam ja studirao...
Upiši ponovo.
ne vredi, mator sam ja za nauku, ako me razumeš...
A možda ti ove mlade a ispeglane a sisate vrate elan za učenje, ako me razumeš....
pa da mi Srbijanka sipa živu sodu u oči, neka fala...
To je već stvar režije. :D
Ajde, Bruse, čovek se uči dok je živ :))
učio bi ja rado Nezaboravka, ali je diskrecija kod učenja retko zagarantovana :)
Smestio majku u bolnicu po ko zna koji put... Muka mi je i od mirisa bolnice i svega povezanog sa istim.
Prank, na ovo čovek ne može ništa pametno komentarisati. Valjda će sve biti u redu...
Ovog puta hoće. Koliko još puta, to me samo živo zanima...
ćutiš i trpiš, ne može život toliko da te optereti koliko ti možeš da trpiš veruj mi...
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Šta vam je dokurca HR? Hrvacka?
UA USTAŠE!
OTOPOLE OTOPOLE PADORAVNE GOOOREEEEE
Mog'o si za to upisati i finansijsku matematiku. :)
I ja sam ovo isto prvo se pitala...
human resources, jebemvas!
Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?
AHA, šah-math :)
http://www.dodaj.rs/f/L/NF/d1RjAZW/image1.jpg
Moja bivša profesorka iz matematike imala neke hibridne bundevare. Ulazi u učionicu sistemom, prvo vidiš sise pola minuta, pa se tek onda ona pojavi
slusam merlina trezan.jos mi se i svidja.otiso sam u kurac.
NA smeru finansijske matamutike je 90 odsto devojaka minimum, veína su sisate i ispeglane (kose, ne sisa). :D
Jebemte sudbino kleta, šta sam ja studirao...
Upiši ponovo.
ne vredi, mator sam ja za nauku, ako me razumeš...
A možda ti ove mlade a ispeglane a sisate vrate elan za učenje, ako me razumeš....
pa da mi Srbijanka sipa živu sodu u oči, neka fala...
To je već stvar režije. :D
Ajde, Bruse, čovek se uči dok je živ :))
učio bi ja rado Nezaboravka, ali je diskrecija kod učenja retko zagarantovana :)
Smestio majku u bolnicu po ko zna koji put... Muka mi je i od mirisa bolnice i svega povezanog sa istim.
Prank, na ovo čovek ne može ništa pametno komentarisati. Valjda će sve biti u redu...
Ovog puta hoće. Koliko još puta, to me samo živo zanima...
ćutiš i trpiš, ne može život toliko da te optereti koliko ti možeš da trpiš veruj mi...