Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja se kao zena priupitam zasto mi gledaju samo u dupe i sise?!a gde je moj personaliti :(
a jebat ga sad...pa ne može se gledat u personaliti :))))
dupe i sise su mamac...a personaliti je udica :)
Ti si meni i dalje lijepa
Трипујеш се Комад, само ти човек рекао да си му лепа. Ништа мање, ништа више.
Само то.
Буди човек и прихвати лепо.
ma dobro...možda malo tripujem.....kak ti kažeš.....ali zar tebe ne bi štrecnulo da ti žena koja se deklarira kao ona što obožava impotentne muškarce, kaže da si joj baš ti super :)
http://i.imgur.com/Z67R27O.jpg
Женска главо, стобом се не може разговарат'...
Бркаш шерпе и поклопце.. Ниђе везе што написа'..
Ако ти мушко који искључиво воли плавуше ( а ти црнка рецимо) каже да си лепа, то значи да ли једина црнка лепша од његових плавуша.
Да ли се ради о тежини, боје косе или величини сиса, то асполутно нема везе нишчим...
Конташ сад?
Пауне, ти не капираш да она чека да и ти убациш неку коску како супер изгледа и то, а?
Неш јебати, децхко! лоло
hehehe eto hvala Paune na iscrpnom objašnjenju...utješi me pošteno :)
noooo...s obzirom na cijelu vibru i umjetnički dojam....mislim da je Luks u pravu :))
Biće Prizren Srce Srbije!
veverice - nemaš pojma! :))
Paun je odličan sugovornik i cijenim sve što piše....za razliku od nekih...
i dobro je potrefio tematiku....
tanku nit između ženske taštite...realnog...muških ega....potreba i ostalog....
sad mi je žao što nije bio prisutan pa da osjeti i atmosferu u kojoj se to odigralo...jer je vrlo važan faktor.... ovako kako je napisao je 100% u pravu..međutim....pisano i stvarni doživljaj ...osjećaj...izgovoreno....hmmmmm 2 različita tumačenja...
Ne znam šta bi ti rekao, nisi skoro ni jednu fotku kačila.
Pošalji u pvt da procenimo.
Ko zna, možda i jesi malkice djembela :O
Прове, теби језик и не треба.
Само кренеш обрвама ко вођица на писаћој машини лоло
povredim juce na poslu ruku. isecem je i sad su mi je imobilizirali i nesmem uopste da mrdam prste.
inace ovo kucam jednom rukom
našao si posao?
jes
zanimljivo mi je sto je ovo vec treca povreda u zadnjih 2 meseca
veverice - nemaš pojma! :))
Paun je odličan sugovornik i cijenim sve što piše....za razliku od nekih...
i dobro je potrefio tematiku....
tanku nit između ženske taštite...realnog...muških ega....potreba i ostalog....
sad mi je žao što nije bio prisutan pa da osjeti i atmosferu u kojoj se to odigralo...jer je vrlo važan faktor.... ovako kako je napisao je 100% u pravu..međutim....pisano i stvarni doživljaj ...osjećaj...izgovoreno....hmmmmm 2 različita tumačenja...
Nema to veze sa životom.
Verovatno je taj prodavac hteo da ti kaže da si se ugojila ko svinja pred klanje pa da ti proda neke krpice za debele.
Nema nikakva 2 tumačenja ne tripuj se bezveze. Pomiri se sa tim da ti je guzica ko bivši SSSR i jebi ga.
nateklaaa
dobro, makar imaš posao
jos da mu kaze kolega koji voli debele da mu je privlacan