Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E, to sam stvarno čitao negde za muvanje srednjeg staleža i ignorisanje najvišeg :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q73/s720x720/1377962_658374080874409_906040701_n.jpg
Ja ovaj sa oficirskom kapicom (ova spartanska što nosi lik do mene je bila mnogo kulja, nego su je skecali). Zamislimo da sam dobra riba, i da napisah da sam ružan. RECITE MI DA SAM LEPA!!!
Fala Šomiiiiiiii!
EDIT: setio sam gde sam pročitao ono gore. Na Tarzaniji. Malo manje fala Šomi...
I lepši sam uživo i kad sam trezan, keve mi. Socijalne veštine nemam.
EDIT2: proguglao sam, sad imam socijalne veštine.
Brate, sa cega si unapredio bucice na 10kg, jel ti cepsbi etalon za proizvodnju cackalica?
Licis malo na avatara svog.
Idi uci tu matematiku, ako ne znas matematiku - neces jebati.
Jesi ovo upišao desnu nogavicu?
HAHAHAHAHAHA UPISO SE PLATIPUS JEBOTEBOG
Bile su 5kg(bučice, ne nogavice).
A ovako izgledam bez majice, tako da ono...znam gde živite, jebaću vam kevu što me zebavate...
http://i39.tinypic.com/2010iso.jpg
Peri pantalone D Platapuse
jebiga Peri, namestio si se :)
Срби из Републике Српске!
нема шта да ми се заваљујеш, ништа ја то нисам смислио него много паметнији људи пре мени
Ma opušteno, baš sad čitam nešto o sticanju socijalnih skilova, piše "prihvati šalu na svoj račun", budi spontan, odbodi nešto toliko rendom da se Psaj iz Gnagama fejspolmuje (ovo zadnje sam primetio zapažanjem, nisam pročitao)...
EDIT
au koliko ovo zvuči gej...
Ko ne ume da primi šalu ne sme ni da se šali na tuđ račun. Osnovno načelo alhemije: Kako vani tako i unutra :)
није геј, спонтаност јебе... буди и чудан
http://www.dodaj.rs/f/2i/d7/476aItC2/defka.jpg
Каће неки турнир?
Ljudi, molio bih ako ima neko da me posavetuje, ne znam više šta da radim. Problem je ljubavne prirode. Sa jednom devojkom sam već dve i po godine, tj. od treće godine faksa, i mnogo nam je lepo kad smo zajedno i baš se volimo...
Međutim, studije smo u međuvremenu završili i ona se vratila u svoj grad, ja u svoj. Viđamo se mnogo retko, jednom u mesec, nekad mesec i po ili čak i dva meseca, zavisno od finansijske situacije. Naime ja još ne radim, dok ona radi, ali za mizernu platu, tako da nemamo novca da se češće viđamo, a i muka mi je da imam devojku samo tri dana u mesec i po dana (kada dođe za neki vikend ili kada ja odem kod nje). Kažem dosta sam je zavoleo i ona mene, da se ženim ne želim, još sam mlad, a i kada bi hteo finansijska situacija ne bi dozvolila tako nešto. Ne znamo više ni ona ni ja šta da radimo, mučenje nam je da smo u vezi samo preko telefona, ali mislim da bi bilo još gore kada se uopšte ne bi čuli. Nisam pametan...
Zato ako ima neko iskusniji po ovom pitanju da mi pomogne nekim savetom, pomozite, bio bih veoma zahvalan.
ženi ili ostavi, na to se svodi - izaberite jedno i ne razmišljajte o drugom
Sta bre jos si mlad, mislis ako promenis misljenje, pa da se ne zajebes? Pa de ta ljubav, majkumu? Moj savet je da nadjes poso, a ako ne mozes, upisi ETF, onda ces moci. Mrdni dupe izkuce.
Jebiga, svestan sam i ja da ću morati između ta dva da biram... Mada nadao sam se, šta znam, nekom trećem rešenju, al' vidim i ja da trećeg rešenja nema... Hvala Bruce.
Piši dobre definicije. Kad uđeš među prvih 5 autora, mala više neće biti prioritet.
Imam 24 godine, kad da ga završim?
Emigrirajte na drvo!!
A treća varijanta je da se patite dok ne zamrzite jedno drugo, rastanete se, mrzite se, mrzite se, alkohol, droga, život kurva, i posle to prođe, ti taman stasaš za ženidbu, nađeš posao, pa nađeš neku iz grada, komšinicu od preko puta najbolje, razmnožiš se sa njom, čekaš penziju, u međuvremenu ne zaboravi da kukaš na život kurvu uz alkohol. Tako. Što je sigurno, sigurno je, treba biti realan.